Gå direkt till innehåll
Martin Björk intervjuar Shawn Mendes i NRJ-studion.
Martin Björk intervjuar Shawn Mendes i NRJ-studion.

Pressmeddelande -

Martin Björk luktade Shawn Mendes i armhålan

NRJ fick besök av världsartisten Shawn Mendes i veckan då han var i Sverige för att promota sitt senaste album. Martin Björk som är programledare för eftermiddagsshowen på NRJ bestämde sig för att intervjua Shawn på sitt egna lilla vis.

Intervjun sprids nu världen över och press och fans ställer sig frågan: "Why Is This Random Middle-Aged Man Sniffing Shawn Mendes' Armpit"? Rubriken tagen från Buzzfeed som skrev om Martins möte med Shawn. TeenVouge skriver: "Shawn Mendes's Armpit Sniffed by Swedish Host Martin Björk".

- "Shawn Mendes var oerhört trevlig och allt gick ju väldigt bra tills han tyckte att jag luktade illa i munnen. Men ärligt talat så berättade han efteråt att jag luktade ”perfectly fine”. Killen har humor med andra ord", berättar Martin Björk som programleder eftermiddagsshowen på NRJ.

- "Att lukta kändisar under armen är ju min gimmick i Intimt med Björken och självklart gjordes inga undantag för en världsstjärna. Han luktade väldigt gott", avslutar Martin

Martin Björk kan du höra varje dag på NRJ:s eftermiddagshow 14:00-18:00 tillsammans med Karolina Widerström.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn