Gå direkt till innehåll
Martin Björk tillsammans med gravida flickvännen Sara.
Martin Björk tillsammans med gravida flickvännen Sara.

Pressmeddelande -

Martin Björk avslöjar i NRJ: Jag ska bli pappa!

Martin Björk chockade sina kollegor Malin Gramer och Messiah Hallberg denna morgon då han avslöjade i  morgonshowen Vakna med NRJ att han ska bli pappa. 

Martin berättade i radiosändningen om olika stories från hur tjejer har berättat för sin partner att de är gravida. 

- När du berättade för Calle, Malin, så var ju han tvungen att avbryta samtalet och ringa upp lite senare

- Och du, Messiah hade en helt annan story, för din tjej hade precis gjort slut med dig och sen ringde hon tillbaka några dagar senare och berättade att hon var gravid, fortsätter Martin.

- Men ingen av er frågade mig hur min tjej, Sara, berättade för mig att hon var gravid, konstaterar Martin live i Vakna med NRJ 

- Ni står och jobbar med en kollega som ska bli pappa i mars liksom, säger Martin

- Nej, nu börjar jag gråta! Men sluta, du kan inte berätta det så här, utbister Malin Gramer

Martin avslutar med att berätta att det var när paret var på semester i Grekland i somras som de fick reda på att Sara var gravid då de efter illamående och trötthet köpte ett graviditetstest. 

Se hur det hela avslöjades på Instagram och se videon direkt från studion på Vakna med NRJ's Facebook

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat material