Gå direkt till innehåll
Martin Björk tillsammans med gravida flickvännen Sara.
Martin Björk tillsammans med gravida flickvännen Sara.

Pressmeddelande -

Martin Björk avslöjar i NRJ: Jag ska bli pappa!

Martin Björk chockade sina kollegor Malin Gramer och Messiah Hallberg denna morgon då han avslöjade i  morgonshowen Vakna med NRJ att han ska bli pappa. 

Martin berättade i radiosändningen om olika stories från hur tjejer har berättat för sin partner att de är gravida. 

- När du berättade för Calle, Malin, så var ju han tvungen att avbryta samtalet och ringa upp lite senare

- Och du, Messiah hade en helt annan story, för din tjej hade precis gjort slut med dig och sen ringde hon tillbaka några dagar senare och berättade att hon var gravid, fortsätter Martin.

- Men ingen av er frågade mig hur min tjej, Sara, berättade för mig att hon var gravid, konstaterar Martin live i Vakna med NRJ 

- Ni står och jobbar med en kollega som ska bli pappa i mars liksom, säger Martin

- Nej, nu börjar jag gråta! Men sluta, du kan inte berätta det så här, utbister Malin Gramer

Martin avslutar med att berätta att det var när paret var på semester i Grekland i somras som de fick reda på att Sara var gravid då de efter illamående och trötthet köpte ett graviditetstest. 

Se hur det hela avslöjades på Instagram och se videon direkt från studion på Vakna med NRJ's Facebook

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn