Följ Bauer Media

Mariette - ”Mamma grät när hon fick reda på att jag var lesbisk”

Pressmeddelande   •   Feb 09, 2017 08:05 CET

Thobias, Mariette & Anton

I premiäravsnittet av nya podcasten Regnbågsliv möter Anton och Thobias Melodifestival-aktuella sångerskan Mariette Hansson.

De pratar om när Mariette för första gången märkte att hon inte var heterosexuell och om hur det var när hon ofrivilligt kom ut som homosexuell.

 – Jag står och kramar mamma som bara gråter samtidigt som jag säger - ”Du måste förstå att jag fortfarande är samma människa som jag var för två veckor sedan”, berättar Mariette.

Mariette avslöjar vem hennes största mello-konkurrent är och om hur hon vid vinst av Melodifestivalen vill besöka organisationer i Ukraina för att belysa vikten av mänskliga rättigheter.

Anton Johansson och Thobias Thorwid är paret som tillsammans leder den helt nya podden ”Regnbågsliv”. Varje vecka möter de kända HBTQ-profiler och snackar ”komma ut”, könsidentitet och såklart en hel del kärlek. Nytt avsnitt varje torsdag!

Avsnittet finns att lyssna på i RadioPlay-appen eller på RadioPlay.se.

Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.