Följ Bauer Media

Mammasanningar flyttar till RadioPlay

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2019 10:30 CEST

Carin da Silva och Vivi Wallin

Idag har RadioPlay glädjen att välkomna Carin da Silva, Vivi Wallin och deras podcast Mammasanningar med Vivi och Carin till plattformen. Carin och Vivi startade podden tillsammans i slutet på januari och har sedan dess fått en stor, trogen lyssnarskara.  

Budskapet i Mammasanningar med Vivi och Carin är att mammalivet verkligen inte bara är en dans på rosor. Carin och Vivi vill belysa alla problem, frågor, glädjeämnen och allt som hör mammalivet till. Ingen är ensam och vi gör alla så gott vi kan. Diskussionerna är osminkade och humoristiska med hög igenkänningsfaktor.

- Det finns inget bättre än att vara mamma men det är också det svåraste och tuffaste som finns. Jag tror att de allra flesta upplever alla känslor men att det bara är de positiva som visas utåt. Därför känner sig många föräldrar ensamma i de negativa känslorna. Det är där vår podd kommer in i bilden, säger Carin da Silva.

Jag fick en förlossningsdepression när jag fick mitt första barn. Då pratade ingen om att det faktiskt kunde vara en jobbig tid och att man som nybliven mamma kunde må dåligt. Nu, med lite perspektiv, vill jag hjälpa till att peppa och stötta mammor i olika faser i mammalivet. Det är först när vi vågar prata om alla delar av mammalivet som vi kan slappna av och faktiskt njuta av föräldraskapet. Mer "mom pepping, bort med shaming", helt enkelt, säger Vivi Wallin.


Lyssna på alla Mammasanningar i RadioPlay-appen, via länken radioplay.se/podcast/mammasanningar och överallt där poddar finns.Om programledarna:

Carin da Silva är en fd. dansare som slog igenom för den stora publiken i Let's Dance 2006. Sedan dess har hon arbetat som programledare på bland annat TV4, TV3 och även på radio. Carin driver en stor blogg där hon pratar om föräldraskap.

Vivi Wallin har ett förflutet som programledare på ZTV och TV3 där hon under fem år gjorde ungdoms- och barnprogram. Vivi brinner för att underlätta och peppa i mammalivet genom sina två kanaler Mammasanningar och Fixasjalv med sammanlagt över 200.000 följare på Instagram.