Gå direkt till innehåll
Måns Zelmerlöw blir ny programledare på Mix Megapol
Måns Zelmerlöw blir ny programledare på Mix Megapol

Pressmeddelande -

Måns Zelmerlöw blir ny programledare på Mix Megapol

Varje vardag klockan 10 kommer Måns Zelmerlöw att vara programledare på Mix Megapol. Under sin egen timme med den perfekta mixen kommer han att spela sina egna låtar, plus sina favoritlåtar med andra artister. Han delar med sig av sina personliga minnen, berättar om bakgrund till de egna låtarna och bjuder på stories från sin egen musikaliska barndom.

Jag har ju gjort en massa TV, men radio är nytt för mig, så det ska bli väldigt roligt. Det är jättekul att få spela låtar som jag gillar och prata med lyssnarna på Mix Megapol!, säger Måns Zelmerlöw

Måns gör sin första sändning nu på måndag 30 januari kl. 10.00. Varje månad kommer nya artister att presentera musiken på Mix Megapol.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68

Relaterat innehåll