Gå direkt till innehåll
Det blir Måns Zelmerlöw som tänder ljuset i Mix Megapol-studion i år.
Det blir Måns Zelmerlöw som tänder ljuset i Mix Megapol-studion i år.

Pressmeddelande -

Måns Zelmerlöw blir julvärd på Mix Megapol

För Mix Megapol är december årets viktigaste månad, den tid på året då lyssnarsiffrorna är som allra högst. Klockan 16 denna eftermiddag startade årets satsning på 100% julmusik. Under veckan har lyssnarna fått rösta fram vilken jullåt som skulle få inleda Mix Megapol Jul 2020. Det blev Michael Bublé med ”It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas”. Julen kommer också att firas med fyra stämningsfulla adventskonserter som både sänds på radio och streamas på Mix Megapols facebooksida. 

Årets julvärd i radio blir Måns Zelmerlöw, som kommer att presentera julmusiken och vara lyssnarnas sällskap i Mix Megapol under julafton. Det var därför också Måns som fick äran att klippa det röda bandet och inviga årets Mix Megapol Jul. Förra året var Sarah Dawn Finer julvärd på Mix Megapol, i år går alltså uppdraget vidare till Måns Zelmerlöw.

Varje år bjuder Mix Megapol in lyssnarna till en julkonsert med några av Sveriges bästa artister. I år kommer konserten på grund av pandemin inte att genomföras på vanligt sätt. Evenemanget blir nu helt digitalt, i form av fyra adventskonserter, en varje söndag fram till jul. Spelningarna sänds förstås på Mix Megapol, men går också att se i tv-format via internet. Bland årets artister på Mix Megapols adventskonserter finns Peter Jöback, Jill Johnson, David Lindgren och Arvingarna.

- Det är en härlig tradition, men i år känns det speciellt när vi drar igång julmusiken, säger Alexander Lindahl, programchef på Mix Megapol.  - Det känns som att behovet av glädje och gemenskap är större i år än någonsin förr. Vi är årets julradio varje år, vi vill att lyssnarna verkligen ska få känna hur det doftar glögg och pepparkakor genom radion, avslutar Alexander

Mix Megapol Jul startar idag, den 27 november, och fortsätter fram till annandag jul, den 26 december. Under julperioden bjuds på ett stort julklappsregn med fina julklappar till lyssnare, och morgonprogrammet Gry Forssell med Vänner har sitt årliga jullåtsbattle där programledarna och de återkommande gästerna spelar in egna versioner av klassiska jullåtar.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68

Relaterat innehåll