Gå direkt till innehåll
Lotta Bromé träffar partiledarna och bjuder på extra allt

Pressmeddelande -

Lotta Bromé träffar partiledarna och bjuder på extra allt

Valdagen närmar sig och Mix Megapols Lotta Bromé har träffat partiledarna i programmet ”Halv tre med Lotta Bromé”. Idag släpper Podplay den oklippta versionen av samtalen där det blir lite mer och extra allt från samtliga partiledare.

Först ut av partiledarna är Liberalernas Johan Pehrson. Han berättar om Fantomen, sin syntfrisyr, vikten av skolan och att kunna tala med SD. Liberalernas partiledare berättar också att han har testat droger och ger sin syn på det, han dansar hellre än bra och kallas gärna "killen vid grillen". Och så blir det snack om politiken så klart!

- Det är spännande att få bjuda på ett helt oklippt samtal. Här märks nyanserna hos den man intervjuar tydligare och dessutom får man i vissa fall höra det lite längre och fylligare svaret. Här finns också extramaterial som inte togs med och kanske också en hel del "kill your darlings" - dvs sånt som man gärna skulle vilja ha med i Halv tre men som jag tvingades välja bort på grund av tidsnöd. Det här är lite mer och extra allt!, säger Lotta Bromé.

- Jag är jätteglad över att få vara med om ännu en valrörelse i radio! För mig finns inget bättre än samtal och att få sitta öga mot öga med de som vi ska rösta på är både spännande, informativt och en chans att möta personen bakom valaffischerna, avslutar Lotta Bromé.

Nya avsnitt släpps löpande de kommande tre veckorna med start idag 23 augusti.
Lotta & Valet - Oklippt med partiledarna hittar du på Podplay.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32