Gå direkt till innehåll
Lotta Bromé blir årets julvärd på Mix Megapol. Fotograf: Peter Knutson
Lotta Bromé blir årets julvärd på Mix Megapol. Fotograf: Peter Knutson

Pressmeddelande -

Lotta Bromé blir årets julvärd

Mix Megapol Jul är en återkommande succé hos lyssnarna och drar för tionde året i rad igång första advent. På julafton tänder traditionellt en julvärd ljuset i studion, spelar julmusik och håller lyssnarna sällskap under hela dagen. I år går det hedervärda uppdraget till Mix Megapols programledare Lotta Bromé.

Tidigare julvärdar har bland andra varit Måns Zelmerlöw, Sanna Nielsen, Anders Bagge, Sarah Dawn Finer och Edward Blom. Nu tar Lotta Bromé över stafettpinnen som har tidigare erfarenhet att vara julvärd i SVT då hon var den första som tog över efter tv-legenden Arne Weise.

- Det är så roligt och ärofyllt att få vara Mix Megapols julvärd. Det är första gången jag axlar den rollen i radiosammanhang så det är stort. Jag ska se till att bjuda på den perfekta mixen av julmusik och samtal med kända röster. Kanske blir det någon överraskning också? Varmt välkomna!, säger Lotta Bromé.

Lotta
kommer att bjuda på julmusik och julmys med gäster och håller sällskap hela julaftonen på Mix Megapol.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68