Följ Bauer Media

​Loreen: Jag skiter i etablissemanget!

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2017 14:01 CET

Thobias, Loreen och Anton

I det senaste avsnittet av podcasten Regnbågsliv möter Anton och Thobias artisten Loreen för ett intimt samtal om sexualitet, normer och hennes artisteri.

Efter att ha berättat om sin bisexualitet i TV under våren talar Loreen för första gången ut om känslorna för kvinnor.

-”Jag har inte ens sett det som att jag kommit ut. Love is what love is och det värsta man kan göra är att narrow it down till en dick eller pussy. Häng med människor som älskar dig för den du är. Alla andra kan dra åt helvete”, säger Loreen

Hon avslöjar vem som var den första tjejen hon blev kär i och att budskapet i hennes musik är viktigare än placeringen i melodifestivalen.

-”Jag skiter i etablissemanget! Jag är på markplan själv. Min låt 'Statements' handlar om att vi som människor tar tillbaka vår kraft,” berättar Loreen

Loreen talar även om att hon inte vill ha biologiska barn men kan vara öppen för adoption.

Anton Johansson och Thobias Thorwid är paret som tillsammans leder den helt nya podden ”Regnbågsliv”. Varje vecka möter de kända HBTQ-profiler och snackar ”komma ut”, könsidentitet och såklart en hel del kärlek. Nytt avsnitt varje torsdag!

Avsnittet finns att lyssna på i RadioPlay-appen eller på RadioPlay.se.

Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.