Gå direkt till innehåll
Lisa Nilsson i exklusivt möte med lyssnarna

Pressmeddelande -

Lisa Nilsson i exklusivt möte med lyssnarna

Under 2020 fick alla ställa om och hitta nya vägar. Mix Megapol Unplugged fick ta sina intima livespelningar och flytta in bakom skärmen.  Nu är det dags för en av Sveriges bästa och största röster att underhålla Mix Megapols lyssnare. Digitalt förstås.

På måndag kl 18 är det dags för Lisa Nilsson att ta ton i Mix Megapol Unplugged. Innan spelningen så har vi ett VIP-insläpp där 11 personer får tillfälle att träffa Lisa i ett exklusivt möte för att ställa frågor och hänga lite med henne. Kanske sjunga lite tillsammans också? 

- Underhållning har aldrig varit viktigare än nu. Vi har fått ställa om och göra det lite annorlunda men våra digitala konserter uppskattas oerhört mycket av våra lyssnare. Att nu få göra det med ytterligare en av Sveriges största artister känns förstås extra kul,
säger Alexander Lindahl, programchef på Mix Megapol.

Mix Megapol
genomförde många digitala konserter under 2020 med bland andra Molly Sandén tillsammans med Newkid, Jill Johnson och Robin Stjernberg, Eurovision Song Contest Special och så genomförde vi fyra adventskonserter med Peter Jöback och Jill Johnson, The Mamas och Gustaf & Victor NorénArvingarna och Dotter, Anna Bergendahl och David Lindgren

Mix Megapol Unplugged med Lisa Nilsson streamas live på Mix Megapols Facebooksida kl 18 på måndag 25 januari. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med nära 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn