Följ Bauer Media

Kvinnotjusaren ​Anders förnekar anklagelserna i dokumentären

Pressmeddelande   •   Mar 07, 2019 11:05 CET

Podcasten Alla Våra Ligg har länge varit nyfikna på Anders Rosén, mannen i dokumentären "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor", som själv säger sig ha svenskt rekord i kontakter på Tinder. Idag släpps avsnittet där han är gäst.

I dokumentären "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor" från 2018 av Nahid Persson, uppstår kärlek mellan tennisproffset Anders Rosén och dokumentärfilmaren Nahid Persson. Men det finns ett hinder - han dejtar ytterligare 23 kvinnor. Nahid börjar filma deras relation i ett försök att förstå och hitta tillbaka till varandra.

Anders berättar i podcasten Alla våra ligg att han förde noggrann statistik över alla tjejer som han träffade. Han motsätter sig anklagelserna i dokumentären som han också avslöjar att han blev tvingad till att göra.

- Varför gick du med på att bli filmad?, frågar programledaren Amanda Colldén i podden.
- Jag hade inget val!, säger Anders Rosén.

- Men sluta! Det är klart att du hade ett val. Hon är väl ingen diktator! Hon är väl en vanlig kvinna.

- Nej, hon är ingen vanlig kvinna.. Det lovar jag att hon inte är.

Anders forsätter: 
- Hon slängde fram ett kontrakt som jag fick skriva under. Hon sa; Du får gå med på att jag filmar dig, annars kommer jag göra filmen ändå. Jag har hittat en skådespelare som är lik dig. Så då fick hon ett signerat kontrakt där..

I podden berättar Anders hur han fått utstå hot och hat efter dokumentären. 

- Det blev sådan otrolig uppståndelse efter dokumentären. Jag fick otroligt mycket hat och till och med mordhot. Jag var helt knäckt och låste in mig i flera månader. 

Samtidigt mottog han mängder med sexuella inviter från kvinnor som vill "rädda honom". 

- Jag är artig och brukar svara tillbaka, men det är absolut ingenting jag nappat på. Jag upplever att många verkar ha väldigt tunga ryggsäckar och gått igenom mycket och de märker väl att jag är en schysst och lugn person.

Idag säger Anders att han mår bättre och att det går åt rätt håll.

Alla våra ligg är en podcast som handlar om sex, sexualitet och om att äga sina val. Podden programleds av Anna Dahlbäck och Amanda Colldén.

Lyssna på hela intervjun i dagens avsnitt av Alla våra liggAvsnitt 129. Anders om hans 23 kvinnor eller i RadioPlay-appen.

För mer information, intervjuförfrågningar och ljudklipp, vänligen kontakta programledarna Anna och Amanda:
allavaraligg@gmail.com