Gå direkt till innehåll
Kvartssamtal med Gry Forssell med vänner - ny podd med ofiltrerade samtal

Pressmeddelande -

Kvartssamtal med Gry Forssell med vänner - ny podd med ofiltrerade samtal

Idag är det premiär för podden "Kvartssamtal med Gry Forssell med vänner", en daglig podd från gänget i morgonshowen Gry Forssell med vänner på Mix Megapol. Varje vardag får lyssnarna följa med och höra vad vännerna pratar om när radiomikrofonen har stängts av.

Efter fyra timmars direktsänd morgonradio brukar gänget hänga kvar i studion och pratar ut. 

- Det kan vara ouppklarade fnurror som ska redas ut, trams som måste tramsas eller till exempel snusk, som inte passar sig i radion till frukosten eller med barnen i bilen. Sådant som helt enkelt inte passar in eller fått plats under morgonen - men från och med idag kan lyssnarna sitta med som en fluga på väggen och höra precis allt vi snackar om, lite mer ofiltrerat helt enkelt, säger Gry Forssell, programledare. 

- Tycker det är en fantastisk produkt som samtidigt förstärker radioprogrammet och tar oss med behind the scenes samtidigt som man kan lyssna på podden fristående och få 15 minuter av prima underhållning. Det här har gänget gjort otroligt bra och jag ser fram emot att få 15 minuter för mig själv tillsammans med podden Kvartssamtal med Gry Forssell med Vänner varje dag klockan 11.00, säger Alexander Lindahl, Produktchef på Mix Megapol.

Podden Kvartssamtal med Gry Forssell med vänner kommer ut klockan 11 varje måndag till fredag.

Medverkande under kvartssamtalen är Gry Forssell, Jakob Öqvist, Karolina Widerström, Nyhets-Jonas, GulligedanskenRedaktör-Elin och Växelhäxan Rebecca.

Lyssna på KvartssamtalPodplay – ditt hem för poddar.

Idag finns redan 20 avsnitt att lyssna på och sedan följer daglig utgivning.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är Sveriges största audiohus. Vi är marknadsledande inom radio och tillsammans med våra digitala plattformar når vi närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Vi älskar underhållning och strävar efter att göra vardagen roligare för våra lyssnare, oavsett var vi möter dem. Genom Podplay med tusentals populära poddar samt RadioPlay med Sveriges största radiostation Mix Megapol eller våra kanaler NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop aktiverar vi våra kunder regionalt eller över hela Sverige.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella ljudoperatör som verkar på sju marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien och Storbritannien och når mer än 26 miljoner lyssnare dagligen.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68