Gå direkt till innehåll
Kristian Luuk tillsammans med Gry & Anders och Praktikant-Malin
Kristian Luuk tillsammans med Gry & Anders och Praktikant-Malin

Pressmeddelande -

Kristian Luuk ny vän i Mix Megapol

På torsdag ansluter Kristian Luuk som ny vän till morgonshowen Gry & Anders med Vänner på Mix Megapol. Kristian återkommer regelbundet och kommer att hjälpa Mix Megapols lyssnare med relationsproblem, stora som små.

Det här är ju sjukt roligt! Jag älskar att hänga med Gry, Anders och Malin. Och nu får jag göra det regelbundet. Sen att jag får hjälpa folk med relationstrassel är en jättebonus. Längtar!, utbrister en peppad Kristian Luuk.

Andra återkommande vänner i morgonshowen är David BatraThomas Bodström och Hans Wiklund.

Lyssna på senaste Gry & Anders med Vänner 
(Kristian kommer in 45:00)

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll