Gå direkt till innehåll
Viviann "Vivi" Le och Aida Engvall är skapare och programledare av podden "Konspirationsteorier".
Viviann "Vivi" Le och Aida Engvall är skapare och programledare av podden "Konspirationsteorier".

Pressmeddelande -

Konspirationsteorier i säsongspremiär om Squid Game

Idag är det säsongspremiär för Konspirationsteorier på Podplay. Podden som tar upp en annan version av verkligheten, alternativa teorier, mystiska sammanträffanden och diskussioner om vad som kan vara sant. Första avsnittet fokuserar på succéserien Squid Game. 

I den här podden går programledarna till botten med vad det är som gör konspirationsteorier så spännande och vad de egentligen handlar om. Podden programleds av Aida Engvall och Viviann Le som båda alltid haft ett stort intresse för allt mystiskt och oförklarligt. 

I första avsnittet bjuder Vivi på flera olika konspirationsteorier kring den omåttligt populära serien Squid Game

- Squid Game är en så otroligt bra serie och jag tittade faktiskt på den innan den exploderade över hela världen. Serien har många intriger och så många frågor som vi inte får svar på. Jag började direkt fundera på vad för konspirationer som finns i rullning. Varför finns det ett dödsspel? Är syftet så enkelt som att vara ett underhållningsprogram för de allra rikaste människorna som har så mycket pengar att det inte finns något som underhåller dem? Eller är det något mörkare med spelet som vi inte vet om? Det blev därför självklart för oss att djupdyka i teorierna om serien, säger Viviann Le. 

Podcasten går nu in på sin elfte säsong.

Det känns så sjukt roligt att vara tillbaka! När vi började podda trodde vi aldrig att det skulle finnas så här många konspirationsteorier, och vi vågade aldrig hoppas på det stora intresse som våra lyssnare visat genom åren. Vi älskar att spekulera om alternativa versioner av verkligheten och samtidigt djupdyka i alla konspirationsteorier som visat sig vara sanna! Det vi inte vet är den stora drivkraften bakom podden, säger Aida Engvall.

Andra ämnen som tas upp i podden under säsongen är bland annat Britney Spears förmyndarskapNascalinjerna och Ufo:t i Östersjön. Hela säsongen finns att lyssna på redan nu på Podplay. På övriga plattformar släpps ett nytt avsnitt varje fredag. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38

Relaterat innehåll