Gå direkt till innehåll
Klara Doktorow ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ
Klara Doktorow ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ

Pressmeddelande -

Klara ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ

Det blir Klara Doktorow som ersätter Malin Gramer i morgonshowen Vakna med NRJ. Programmet sänder hon tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing. Klara har kanske gjort sig känd bland de flesta genom podcasten  "Trettio Plus Trevar" som hon gör tillsammans med Sofi Fahrman och Tove Norström. 

Klara är 33 år och född och uppvuxen på Gotland där hon också startade sin karriär på P4 Radio Gotland. Tidigare har vi kunnat se och höra Klara i Breaking News med Filip och Fredrik, där hon varit återkommande gäst i programmets sexpanel. Närmast kommer hon från produktionsbolaget Nexiko där hon jobbat med TV-utveckling.

-Klara är en fantastisk rekrytering till NRJ. Hon har en stark personlighet, är frispråkig och väldigt underhållande. Vi ser med spänning fram emot det starka underhållningsvärde som Klara kommer att kunna bidra med tillsammans med Vakna-teamet”, säger NRJ:s programchef Rickard Keilor.

Jag har fått många att sätta kaffet i halsen tidigt på morgonen redan, men nu får jag dessutom betalt för det! Radio har alltid varit min favoritplattform så det här är lite av en dröm som blir sann, och jag tycker att Martin, Messiah och Adam gör ett väldigt roligt och härligt morgonprogram. Dem vill jag gärna vakna med!, säger Klara.

Från och med idag, 11 mars, hörs Klara varje morgon i Vakna med NRJ tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing i Vakna med NRJ. Sedan 1 augusti 2018 är NRJ ett nationellt radionätverk som kan höras över hela Sverige. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat material