Gå direkt till innehåll
Klara Doktorow ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ
Klara Doktorow ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ

Pressmeddelande -

Klara ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ

Det blir Klara Doktorow som ersätter Malin Gramer i morgonshowen Vakna med NRJ. Programmet sänder hon tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing. Klara har kanske gjort sig känd bland de flesta genom podcasten  "Trettio Plus Trevar" som hon gör tillsammans med Sofi Fahrman och Tove Norström. 

Klara är 33 år och född och uppvuxen på Gotland där hon också startade sin karriär på P4 Radio Gotland. Tidigare har vi kunnat se och höra Klara i Breaking News med Filip och Fredrik, där hon varit återkommande gäst i programmets sexpanel. Närmast kommer hon från produktionsbolaget Nexiko där hon jobbat med TV-utveckling.

-Klara är en fantastisk rekrytering till NRJ. Hon har en stark personlighet, är frispråkig och väldigt underhållande. Vi ser med spänning fram emot det starka underhållningsvärde som Klara kommer att kunna bidra med tillsammans med Vakna-teamet”, säger NRJ:s programchef Rickard Keilor.

Jag har fått många att sätta kaffet i halsen tidigt på morgonen redan, men nu får jag dessutom betalt för det! Radio har alltid varit min favoritplattform så det här är lite av en dröm som blir sann, och jag tycker att Martin, Messiah och Adam gör ett väldigt roligt och härligt morgonprogram. Dem vill jag gärna vakna med!, säger Klara.

Från och med idag, 11 mars, hörs Klara varje morgon i Vakna med NRJ tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing i Vakna med NRJ. Sedan 1 augusti 2018 är NRJ ett nationellt radionätverk som kan höras över hela Sverige. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn