Följ Bauer Media

Kattis Ahlström träffar spännande ledare i podcasten Mod - Framtidens ledarskap

Pressmeddelande   •   Maj 09, 2018 14:33 CEST

Hur blir man en bättre ledare, och vad är modernt ledarskap? I podcasten "Mod – Framtidens ledarskap" träffar journalisten Kattis Ahlström spännande ledare och profiler som berättar om hur de gått sin egen väg och blivit framgångsrika ledare.

 - Jag funderar mycket på varför vissa ledare är mer engagerade, roligare och tryggare än andra. Alla de gäster jag träffar i den här serien lär mig något nytt om ledarskap och hur man kan öva sig på att våga omvärdera sig själv, sitt arbete och livet i stort!, berättar Kattis Ahlström

- "Mod - Framtidens ledarskap" är en podcast som vi tror kommer att nå ut till många lyssnare. Vår förhoppning är att du som chef, arbetsledare eller du som är intresserad av framgångshistorier ska lära dig någonting nytt, som förhoppningsvis kan göra dig till en modigare och klokare ledare, säger Henrik Funke, Digital programchef på Bauer Media.

Podcasten produceras i samarbete med Renault som tidigare tagit fram konceptet "Vägen till Framgång". Syftet var att hjälpa Sveriges ledare till framgång i både jobb och privat och visa att Renaults tjänstebilar kan göra livet enklare.

Vår målgrupp är upptagna och har ont om tid, därför är podden en bra kanal att nå ut i. Ljudmediet är ett starkt komplement till våra övriga riktade kanaler, berättar Natalie Tonehamn, marknadschef på Renault.

Podcasten har premiär idag, onsdag, och gästas av regissören Karin af Klintberg som berättar om modet att följa magkänslan och tipsar om sitt bästa införsäljningsknep. 

Lyssna på premiäravsnittet av Mod - Framtidens ledarskap här. Nytt avsnitt släpps varje onsdag.