Gå direkt till innehåll
Hanna "HanaPee" Persson programleder podden "Gott Folk".
Hanna "HanaPee" Persson programleder podden "Gott Folk".

Pressmeddelande -

Katrin Zytomierska: Hellre att Ringo går med i SDU än blir överviktig

Äntligen är succépodden som sätter svenska kändisar på den moraliska pottan tillbaka! Premiäravsnittet gästas av den ständig aktuella och väldigt svartvita Katrin Zytomierska. För första gången i podcastens historia skriker Hanna rakt ut i chock.

I podden Gott Folk träffar programledaren och bloggaren Hanna "HanaPee" Persson en känd person som hon ställer mot den moraliska väggen – och vi får veta allt om deras allra mörkaste sidor. Vem är mot abort? Vem hatar vegetarianer? Vem smusslar med att hen flyger för mycket? I premiäravsnittet av säsong 3 fick Katrin Zytomierska frågan:

- Antingen så blir Ringo, vid 15 års ålder, kraftigt överviktig eller så går han med i SDU, som är Sverigedemokraternas ungdomsförbund?

- Hahahaha..jätterolig fråga - jag väljer SDU, svarar Katrin snabbt.

- Va fan, vadå du väljer hellre SDU än att han blir kraftigt överviktig?!, frågar Hanna chockad.

Podcasten Gott Folk är inne på sin tredje säsong och har tidigare gästats av stjärnor som Mauro Scocco, Little Jinder, Hanna Hellquist, Erik "Jerka" Johansson, Miriam Bryant, Marcus Birro, Alex Schulman, Johanna Nordström med flera. Samtliga avsnitt finns att lyssna till på RadioPlay.

Vem är Hanna?
Hanna Persson är 31 år och jobbar som programledare, producent och skribent. Funderar mycket på sin plats i världen och om hon är tillräckligt god mot andra? Gott folk är en intervjuidé som kommer från att Hanna utövat liknande frågor på folk i sin närhet, det vill säga usla pest- eller kolerafrågor eller satt dem i kniviga situationer. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79