Gå direkt till innehåll
Amanda Colldén och Anna Dahlbäck
Amanda Colldén och Anna Dahlbäck

Pressmeddelande -

Jonas Sjöstedt: ”Vi behöver prata om porren”

Podden Alla Våra Ligg publicerade i dagarna en valspecial. Programledarna Anna Dahlbäck och Amanda Colldén intervjuar representanter från riksdagspartierna med fokus på sex, jämställdhet och sexualitet.

Bör mensskydd vara gratis? Ska sexualiserande reklam förbjudas? Vad beror orgasmglappet, som finns inom heterosexuella relationer, på? Det är några av frågorna som representanterna får svara på. Självklart får vi också veta när de själva känner sig som sexigast.

Deltagande representanter:

  • Claes Nyberg, Centerpartiet
  • Barbro Westerholm, Liberalerna
  • Erik Slottner, Kristdemokraterna
  • Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiet
  • Gustav Fridolin, Miljöpartiet
  • Hannah Bergstedt, Socialdemokraterna

- Inför valet vill vi bredda debatten och fråga politikerna var de står inom olika frågor som rör jämställdhet och sexualitet. Att det går tre manliga orgasmer på två kvinnliga när det gäller heterosexuellt sex skyller vissa på att kvinnors anatomi är mer komplicerad. Vi tror dock att det är ett resultat av en ojämlikhet som finns överallt i samhället, säger Amanda Colldén.

- Vi tycker att det är spännande att höra politikernas tankar kring sex och andra saker som man sällan hör dem prata om, som t.ex. när de känner sig sexiga och vad de tänker om sexualundervisningen för barn och tonåringar, avslutar Anna Dahlbäck.

Alla intervjuer finns att lyssna på nu; följ länken: radioplay.se/podcast/alla-vara-ligg

(Alla åtta riksdagspartier var inbjudna att delta men två valde att avstå.)

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38