Gå direkt till innehåll
Amanda Colldén och Anna Dahlbäck
Amanda Colldén och Anna Dahlbäck

Pressmeddelande -

Jonas Sjöstedt: ”Vi behöver prata om porren”

Podden Alla Våra Ligg publicerade i dagarna en valspecial. Programledarna Anna Dahlbäck och Amanda Colldén intervjuar representanter från riksdagspartierna med fokus på sex, jämställdhet och sexualitet.

Bör mensskydd vara gratis? Ska sexualiserande reklam förbjudas? Vad beror orgasmglappet, som finns inom heterosexuella relationer, på? Det är några av frågorna som representanterna får svara på. Självklart får vi också veta när de själva känner sig som sexigast.

Deltagande representanter:

  • Claes Nyberg, Centerpartiet
  • Barbro Westerholm, Liberalerna
  • Erik Slottner, Kristdemokraterna
  • Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiet
  • Gustav Fridolin, Miljöpartiet
  • Hannah Bergstedt, Socialdemokraterna

- Inför valet vill vi bredda debatten och fråga politikerna var de står inom olika frågor som rör jämställdhet och sexualitet. Att det går tre manliga orgasmer på två kvinnliga när det gäller heterosexuellt sex skyller vissa på att kvinnors anatomi är mer komplicerad. Vi tror dock att det är ett resultat av en ojämlikhet som finns överallt i samhället, säger Amanda Colldén.

- Vi tycker att det är spännande att höra politikernas tankar kring sex och andra saker som man sällan hör dem prata om, som t.ex. när de känner sig sexiga och vad de tänker om sexualundervisningen för barn och tonåringar, avslutar Anna Dahlbäck.

Alla intervjuer finns att lyssna på nu; följ länken: radioplay.se/podcast/alla-vara-ligg

(Alla åtta riksdagspartier var inbjudna att delta men två valde att avstå.)

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38

Relaterat material