Gå direkt till innehåll
Johnny Strömgren tillträder som ny försäljningsdirektör.
Johnny Strömgren tillträder som ny försäljningsdirektör.

Pressmeddelande -

Johnny Strömgren tillträder som försäljningsdirektör på Bauer Media

Johnny Strömgren har jobbat på Bauer Media sedan februari 2019 som försäljningschef för Stockholm. Dessförinnan var han försäljningschef på Discovery Networks. Han får nu det övergripande ansvaret för all försäljning inom Bauer Media.

Johnny är helt rätt person för uppgiften som försäljningsdirektör med sin långa erfarenhet och kompetens inom medieförsäljning. Han är en skicklig strateg och ledare och kommer att hjälpa oss att flytta fram våra positioner ytterligare i den snabba tillväxt som ljudmediet befinner sig i, säger Staffan Rosell, VD Bauer Media Group.

Det känns fantastiskt roligt att jag fått förtroendet att leda hela den svenska försäljningsorganisationen på Bauer Media. Vi är i en tid där ljud aldrig konsumerats så mycket som det gör nu och vår resa i det nya ljudlandskapet har bara börjat. Jag ser verkligen framemot att fortsätta driva samt utveckla vår affär tillsammans med Bauer Medias erfarna säljorganisation, säger Johnny Strömgren.

Johnny tillträder sin nya tjänst den 9 december 2019.

För mer information kontakta gärna:

Staffan Rosell, VD Bauer Media Group,
staffan.rosell@bauermedia.se eller 070-882 13 53

Johnny Strömgren
johnny.stromgren@bauermedia.se eller 070-186 50 61. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll