Gå direkt till innehåll
Johnny Strömgren tillträder som försäljningschef på Bauer Media 1 februari 2019.
Johnny Strömgren tillträder som försäljningschef på Bauer Media 1 februari 2019.

Pressmeddelande -

Johnny Strömgren blir ny försäljningschef på Bauer Media

Bauer Media har rekryterat Johnny Strömgren som ny försäljningschef för de nationella och lokala säljavdelningarna i Stockholm. Johnny har mångårig erfarenhet från mediebyråbranschen och försäljning.

Johnny kommer att driva mediebyråaffären och vidareutveckla Bauer Medias säljstrategi. Han kommer närmast som försäljningschef från Discovery TV.

-Johnny kommer att passa mycket bra in i vårt säljteam och med hans energi och driv kommer vi tillsammans fortsätta utveckla vår lönsamma affär framåt. Han är dokumenterat duktig, ser försäljning i ett bredare perspektiv och är redan idag en mycket uppskattad person hos våra samarbetspartners, säger Charlotte Lundgren försäljningsdirektör på Bauer Media.

- Det ska bli väldigt stimulerande att få bli en del av Bauer Media med dess starka varumärken i en framgångsrik försäljningsorganisation som dessutom är marknadsledare. Jag ser fram emot att tillsammans med säljorganisationen få bidra och fortsätta utveckla Bauers Media annonsaffär, säger Johnny Strömgren.

 Johnny Strömgren tillträder sin tjänst på Bauer Media den 1 februari 2019.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat material

Relaterade nyheter