Gå direkt till innehåll
Johnny Strömgren tillträder som försäljningschef på Bauer Media 1 februari 2019.
Johnny Strömgren tillträder som försäljningschef på Bauer Media 1 februari 2019.

Pressmeddelande -

Johnny Strömgren blir ny försäljningschef på Bauer Media

Bauer Media har rekryterat Johnny Strömgren som ny försäljningschef för de nationella och lokala säljavdelningarna i Stockholm. Johnny har mångårig erfarenhet från mediebyråbranschen och försäljning.

Johnny kommer att driva mediebyråaffären och vidareutveckla Bauer Medias säljstrategi. Han kommer närmast som försäljningschef från Discovery TV.

-Johnny kommer att passa mycket bra in i vårt säljteam och med hans energi och driv kommer vi tillsammans fortsätta utveckla vår lönsamma affär framåt. Han är dokumenterat duktig, ser försäljning i ett bredare perspektiv och är redan idag en mycket uppskattad person hos våra samarbetspartners, säger Charlotte Lundgren försäljningsdirektör på Bauer Media.

- Det ska bli väldigt stimulerande att få bli en del av Bauer Media med dess starka varumärken i en framgångsrik försäljningsorganisation som dessutom är marknadsledare. Jag ser fram emot att tillsammans med säljorganisationen få bidra och fortsätta utveckla Bauers Media annonsaffär, säger Johnny Strömgren.

 Johnny Strömgren tillträder sin tjänst på Bauer Media den 1 februari 2019.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll