Följ Bauer Media

Johnny Strömgren blir ny försäljningschef på Bauer Media

Pressmeddelande   •   Nov 21, 2018 11:38 CET

Johnny Strömgren tillträder som försäljningschef på Bauer Media 1 februari 2019.

Bauer Media har rekryterat Johnny Strömgren som ny försäljningschef för de nationella och lokala säljavdelningarna i Stockholm. Johnny har mångårig erfarenhet från mediebyråbranschen och försäljning.

Johnny kommer att driva mediebyråaffären och vidareutveckla Bauer Medias säljstrategi. Han kommer närmast som försäljningschef från Discovery TV.

-Johnny kommer att passa mycket bra in i vårt säljteam och med hans energi och driv kommer vi tillsammans fortsätta utveckla vår lönsamma affär framåt. Han är dokumenterat duktig, ser försäljning i ett bredare perspektiv och är redan idag en mycket uppskattad person hos våra samarbetspartners, säger Charlotte Lundgren försäljningsdirektör på Bauer Media.

- Det ska bli väldigt stimulerande att få bli en del av Bauer Media med dess starka varumärken i en framgångsrik försäljningsorganisation som dessutom är marknadsledare. Jag ser fram emot att tillsammans med säljorganisationen få bidra och fortsätta utveckla Bauers Media annonsaffär, säger Johnny Strömgren.

 Johnny Strömgren tillträder sin tjänst på Bauer Media den 1 februari 2019.