Gå direkt till innehåll
Johanna Nordström och Edvin Törnblom släpper improvisationspodden 'Hallå?'

Pressmeddelande -

Johanna Nordström och Edvin Törnblom släpper improvisationspodden 'Hallå?'

”Hallå?" är en helt vanlig snackpodd med internettjejen och komikern Johanna Nordström och  programledaren Edvin Törnblom. Varje vecka går de in i varsin karaktär och pratar om ett aktuellt ämne eller tar sig an ett svårt dilemma.

Podden är som en improvisationsteater där lyssnarna bland annat får möta den högkänsliga personen Sofia som tycker till gällande om man får ha med spädbarn på långflygningar eller inte. Den avdankade musikalstjärnan Leif får vi också lära känna som väljer sida i debatten om man får bära päls och skinn. 

- Vi är inte tillräckligt intressanta som personer själva, därför väljer vi att spela andra helt främmande människor i den här podden. Finns också något spännande i när man spelar någon annan så har man INGEN aning om vart man hamnar någonstans i samtalet, säger Johanna Nordström.

Lyssna på premiäravsnittet av "Hallå!" i RadioPlay-appen eller klicka här. Nya avsnitt varje kommer varje tisdag.

Vem är Johanna?
Johanna Nordström är internettjejen som med snart 200.000 följare på Instagram tagit stand up scenen med storm. På kort tid har hon tagit sig från de små humorscenerna till dom största men med en räckvidd på flera miljoner underhåller hon förstås fortfarande sin enorma publik på Instagram. Senast gjorde hon stor succé i programmet Parlamentet på TV4.


Vem är Edvin?
Edvin Törnblom är programledaren och radioprataren som efter flera år bakom kameran som TV-redaktör tog steget och ställde sig framför. Varje dag underhåller han sina följare på Instagram med sylvassa spaningar och självkritisk humor.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn