Gå direkt till innehåll
Jakob Öqvist
Jakob Öqvist

Pressmeddelande -

Jakob Öqvist ersätter Hans Wiklund i Gry Forssell med Vänner

Det blir stand up-komikern Jakob Öqvist som ersätter Hans Wiklund i Gry Forssell med Vänner på Mix Megapol. Han kommer närmast från systerstationen Rockklassiker där Hans nu har tagit Jakobs plats. 

I torsdags blev det känt att Hans Wiklund lämnar Sveriges största morgonshow, Gry Forssell med Vänner, och går över till morgonprogrammet på Rockklassiker och det blir alltså Jakob Öqvist som tar hans plats. 

En nyfiken och förväntansfull Gry Forssell kommenterar: 
- En person som har haft ett eget helkroppssolarium, sandsäck i taket och kommit trea i lambada-SM är det ju  svårt att inte bli oerhört nyfiken på. Jag är jätteglad över att jag ska få lära känna Sveriges Lorenzo Lamas!

- Att Jakob från Jakobsberg har många års erfarenhet av morgonradio och att han är en av landets mest bokade komiker känns i sammanhanget sekundärt. Prispallen på Lambada-SM slår allt!

- Det enda jag ser som ett eventuellt problem är att han inte dricker kaffe, men det är något vi kommer få jobba med, avslutar Gry Forssell

Jakob Öqvist har lång erfarenhet av morgonradio på både NRJ och Rockklassiker och har tidigare också jobbat på Mix Megapol i olika sammanhang. 

- Det känns som att jag är tillbaka på "mammas gata" då det var på Mix Megapol som jag en gång i tiden fick mitt första radiojobb som nykläckt stand up-komiker, säger Jakob Öqvist.

- Att nu få bli en del av Sveriges största morgonshow känns som en grymt rolig utmaning. Jag hoppas kunna tillföra både humor, energi och lite latinsk dans på morgnarna tillsammans med mina nya vänner, avslutar Jakob

Jakob
finns med i programmet Gry Forssell med Vänner från och med idag, måndag 20/1.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Kontakter

Alexander Lindahl

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68