Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Intimt och pirrigt i nya podden Dejta!

Vad är rätt och fel att säga när man går på dejt med någon man aldrig träffat? Och hur tar man sig ur pinsamma tystnader? I podden Dejta! som lanseras på RadioPlay idag får du tjuvlyssna på trevande, underhållande och ibland pinsamma samtal från blind dates. Kommer det sluta med olycklig kärlek, en romans eller inget alls?

Podden passar dig som vill bli bättre på att dejta eller som bara är nyfiken på singellivet. Som lyssnare får du vara en fluga på väggen och du får en unik inblick i parens dejter. 
Under säsongen kommer vi få följa fem singlar som kommer gå på tre blind dates vardera.

- Jag och Amanda är själva i relationer så det är väldigt kul att få följa singlar och deras väg mot...ja, vad de nu letar efter. Det finns inget krav på deltagarna, utan det ska bara vara kul att gå på dejt, säger programledaren Anna Dahlbäck

Den första singeln du får följa i podden heter Jessica och är en 24-årig tjej från Skåne som nu bor i Stockholm. Hon har blivit ihopmatchad med Petter som är 28 år. Under dejtens första minuter kan man nästan ta på den pirriga, nervösa och förväntansfulla stämningen.

Dejta! är Anna Dahlbäcks och Amanda Colldéns nya satsning. De har sedan tidigare podden Alla våra ligg tillsammans.

Nytt avsnitt varje onsdag. Lyssna på Dejta! i RadioPlay-appen eller följ länken: radioplay.se/podcast/dejta

Inbäddningskod till senaste avsnittet finns bifogat.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll