Gå direkt till innehåll
Caroline och Robin från Skåne gifter sig framför Ian Haugland i Rockklassikers Nakna Bröllop
Caroline och Robin från Skåne gifter sig framför Ian Haugland i Rockklassikers Nakna Bröllop

Pressmeddelande -

Ian Haugland vigde det nakna paret i Rockklassikers Nakna Bröllop

Nyförälskade Robin Nilsson och Caroline Okkerström från Skåne kastade kläderna och bedyrade sin kärlek i bara mässingen inför rockpastor Ian Haugland under Rockklassikers Nakna Bröllop. Kantor var Mic Michaeli och solist var Nicke Borg, som bjöd på en exklusiv spelning för paret och deras närmsta vänner.

Efter att giftassugna lyssnare anmält sig via Rockklassikers hemsida valdes det ut två finalistpar, därefter fick följarna på Rockklassikers Facebooksida rösta fram det par som skulle få gifta sig.

Robin och Caroline träffades på Sweden Rock Festival förra året, så att gifta sig i rockens tecken var en självklarhet. Att det skulle ske helt utan kläder var kanske inget de planerat, men när möjligheten dök upp tvekade de inte.

- ”Jag tycker det var otroligt skönt att slippa välja klänning”, sa bruden Caroline efter vigseln.

Även rockpastor Ian Haugland hyllade nakenheten i sitt tal till församlingen:
- ”Att stå helt nakna och bedyra sin kärlek för varandra utan en massa attiraljer som stör känns otroligt äkta på något sätt.” Haugland är programledare på Rockklassiker och trummis i världsbandet Europe och han har sett mycket på bandets turnéer, men aldrig tidigare beskådat ett nakenbröllop. -”Det var lite svårt att fokusera på talet, om man säger så”, skojar Haugland vidare.

För att krydda tillställningen ytterligare hade Rockklassiker Mic Michaeli från Europe bakom orgeln som spelade in- och utgångsmusiken. Nicke Borg från Backyard Babies var också på plats och spelade två låtar akustiskt.

Som avslutning på tillställningen gjorde paret varsin likadan tatuering på ankeln för att toppa det hela med ett bestående minne.

Rockklassikers morgonshow "Morronrock" med Jakob Öqvist och Jonas Nilsson rapporterade om ceremonin i radioprogrammet och på Rockklassikers Facebooksida livesändes hela vigseln. Engagemanget var stort och aldrig tidigare har det varit så många samtida tittare på en liveström som radiostationen publicerat.

För mer information, bilder, videor och ljudklipp - kontakta:

Martin Gustafsson, Marknadschef Rockklassiker
martin.gustafsson@bauermedia.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn