Följ Bauer Media

Ian Haugland vigde det nakna paret i Rockklassikers Nakna Bröllop

Pressmeddelande   •   Apr 07, 2017 09:08 CEST

Caroline och Robin från Skåne gifter sig framför Ian Haugland i Rockklassikers Nakna Bröllop

Nyförälskade Robin Nilsson och Caroline Okkerström från Skåne kastade kläderna och bedyrade sin kärlek i bara mässingen inför rockpastor Ian Haugland under Rockklassikers Nakna Bröllop. Kantor var Mic Michaeli och solist var Nicke Borg, som bjöd på en exklusiv spelning för paret och deras närmsta vänner.

Efter att giftassugna lyssnare anmält sig via Rockklassikers hemsida valdes det ut två finalistpar, därefter fick följarna på Rockklassikers Facebooksida rösta fram det par som skulle få gifta sig.

Robin och Caroline träffades på Sweden Rock Festival förra året, så att gifta sig i rockens tecken var en självklarhet. Att det skulle ske helt utan kläder var kanske inget de planerat, men när möjligheten dök upp tvekade de inte.

- ”Jag tycker det var otroligt skönt att slippa välja klänning”, sa bruden Caroline efter vigseln.

Även rockpastor Ian Haugland hyllade nakenheten i sitt tal till församlingen:
- ”Att stå helt nakna och bedyra sin kärlek för varandra utan en massa attiraljer som stör känns otroligt äkta på något sätt.” Haugland är programledare på Rockklassiker och trummis i världsbandet Europe och han har sett mycket på bandets turnéer, men aldrig tidigare beskådat ett nakenbröllop. -”Det var lite svårt att fokusera på talet, om man säger så”, skojar Haugland vidare.

För att krydda tillställningen ytterligare hade Rockklassiker Mic Michaeli från Europe bakom orgeln som spelade in- och utgångsmusiken. Nicke Borg från Backyard Babies var också på plats och spelade två låtar akustiskt.

Som avslutning på tillställningen gjorde paret varsin likadan tatuering på ankeln för att toppa det hela med ett bestående minne.

Rockklassikers morgonshow "Morronrock" med Jakob Öqvist och Jonas Nilsson rapporterade om ceremonin i radioprogrammet och på Rockklassikers Facebooksida livesändes hela vigseln. Engagemanget var stort och aldrig tidigare har det varit så många samtida tittare på en liveström som radiostationen publicerat.

För mer information, bilder, videor och ljudklipp - kontakta:

Martin Gustafsson, Marknadschef Rockklassiker
martin.gustafsson@bauermedia.se