Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Humorgruppen IJustWantToBeCool startar podcast tillsammans med Bauer Media

Trots att de har miljontals följare i sociala kanaler och två av Sveriges största YouTube-kanaler så har det ändå saknats någonting. En podcast! Nu startar humorgruppen IJustWantToBeCool sin första podcast i samarbete med Bauer Media. 

I IJustWantToBeCools nya podd "Vad Hade Du Gjort?" ställer de varandra mot väggen i komplexa frågeställningar. Det är en podcast med fokus på humor, men också en chans att få lära känna Emil, Victor och Joel bättre. 

Att få in den här podden är en dröm på alla sätt! Dels att den fyller ett hål i vår övriga produktportfölj, men också för att vi når en yngre målgrupp som är guld värd att få in i poddmediet! Den här podden kan skapa ett helt nytt genombrott för poddvärlden, säger Lovisa Ohlson som är podcastchef på Bauer Media.

Lyssna på första avsnittet av "Vad Hade Du Gjort?" på RadioPlay!

Om IJWTBC:
IJustWantToBeCool är YouTube’s största humorkanal!

Framgångssagan för gruppen började redan 2011 då bröderna Emil och Victor Beer, tillsammans med sin kusin Joel Adolphson, startade sin första kanal på YouTube.

Idag har de två kanaler som präglas av välskrivna, kreativa och underhållande sketcher. IJWTBC har gjort flertalet tv-serier för både SVT och TV4, sommarpratat i P1, producerat musik och vunnit mängder med priser.

IJWTBC är stora favoriter på YouTube och har sammantaget 1 581 000 prenumeranter på deras två kanaler och har på kanalerna uppnått 710 339 534 miljoner visningar*. De har otroligt trogna följare som älskar och tar efter allt de gör och ihärdigt väntar på nästa video.

* Källa: YouTube Analytics

Förfrågningar för intervjuer gällande podcasten: lovisa.ohlson@bauermedia.se

Allmänna förfrågningar gällande gruppen: Fredrika Fry, Agent IJustWantToBeCool fredrika.fry@splayone.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker, Retro FM och alla våra poddar på RadioPlay.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll