Gå direkt till innehåll
Ny podcast med Anders S Nilsson.
Ny podcast med Anders S Nilsson.

Pressmeddelande -

Henrik Dorsin i Toppmöte med Anders S

Toppmöte med Anders S är en febrig intervjupodd där Parlamentets talman Anders S. Nilsson välkomnar Sveriges yppersta humorelit i sin vindsvåning för ett intimt samtal över vindruvor och kaffe. Improvisationer i full galopp, nedmontering av gängse uppfattningar och känsliga personliga berättelser utlovas när Anders S kryper under skinnet på våra mest folkkära komiker.

- Jag har alltid älskat one-on-one intervjuer och försökt hitta en lucka där jag kan göra det på ett enkelt sätt och nu har jag gjort det med ”Toppmöte med Anders S”. Jag hatar intervjuer där man försöker dra ur intervjuoffret citat som de ska säga för att intervjuaren vill att de ska säga just det – då skruvar de bara på sig. En del gäster frågar ”vad vill du prata om?” då brukar jag säga – jag vet inte, jag vill luska ut vad DU vill prata om! Man kan beskriva det här programmet som att Sommar i P1 möter en snacksalig efterfest, förklarar Anders S Nilsson när han försöker beskriva podden på bästa sätt. 

I första avsnittet möter Anders S komikern och skådespelaren Henrik Dorsin.
- Jag var blyg och tafatt och försökte då kompensera med att vara kul men när man säger "kul kille får alltid ligga" det gäller Inte mig kan jag säga. För fan vad kul jag har varit och fan vad lite jag har fått ligga, berättar Henrik Dorsin. 

Lyssna på första avsnittet här: https://www.radioplay.se/podcast/toppmote-med-anders-s?episode-id=68157

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker, Retro FM och alla våra poddar på RadioPlay.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79