Gå direkt till innehåll
Hasse Bronténs möte med Malexandermördaren

Pressmeddelande -

Hasse Bronténs möte med Malexandermördaren

Idag släpps den dokumentära podden "Jag var där" som handlar om Sveriges stora nyhetshändelser - med människorna som blev en del av dramat. I första avsnittet får vi lyssna till Hasse Brontén som var en av poliserna som grep en av Malexandermördarna

Programledare för podcasten är Andreas Utterström och Mattias Bergman som har gjort poddar tillsammans sedan 2015. Rösterna känns igen från poddarna "Misslyckade brott" och "Misslyckade affärer" som också hittas på RadioPlay

- Intresset för de stora, dramatiska händelserna verkar nästan omättligt bland poddlyssnarna. I varje avsnitt försöker vi berätta historien på ett nytt sätt, säger Andreas Utterström.

- Vi har bägge varit inne i Anna Lindh-mordet, Palmemordet, tsunamin och Siba-kidnappningen när vi jobbat som nyhetsjournalister. Men de människor som intervjuas i Jag var där har gett oss nya perspektiv. Det är väldigt starka berättelser som ger en annan inblick i vad som egentligen hände, säger Mattias Bergman.

Vilka är Mattias och Andreas?
Mattias Bergman är kommunikationskonsult och konceptutvecklare. Han har tidigare varit journalist på bland annat Dagens Nyheter och Dagens Industri.

Andreas Utterström är skribent och kommunikationskonsult med bakgrund som journalist. Han anlitas också ofta av radio och tv som expert på amerikansk politik.

Tillsammans driver Mattias och Andreas "Commercial Content", en specialistbyrå för innehåll mot företag. 

Podden finns nu på RadioPlay och nytt avsnitt kommer varje onsdag. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn