Gå direkt till innehåll
Hasse Aro programleder podden "Fallen jag aldrig glömmer". Foto: Pressbild Bauer Media
Hasse Aro programleder podden "Fallen jag aldrig glömmer". Foto: Pressbild Bauer Media

Pressmeddelande -

Hasse Aro tillbaka med en ny säsong

Hasse Aro har jobbat i över 30 år med att rapportera om brott. Idag är det premiär för åttonde säsongen av hans podd "Fallen jag aldrig glömmer", en av Sveriges mest populära krimpoddar.

Den här podden handlar inte om brottsoffer eller förövare. Den här podden handlar om utredarna som ser till att förövarna åker fast och att brottsoffren får upprättelse. 

- Den här säsongen har vi en större andel nya fall som skiljer sig åt mycket från varandra, allt från infiltratörer i pedofilnätverk till den nya Arbogakvinnan. Det är fall som jag aldrig glömmer och jag tror de kommer stanna kvar hos lyssnarna också, säger Hasse Aro.

Första avsnittet handlar om ett styckmord i Karlskrona21-årige Anatoliy anmäler till polisen att hans far är försvunnen. Karlskronapolisens största sökinsats inleds och tidigt misstänker polisen att något inte står rätt till. Hasse Aro intervjuar utredaren Helen Svedberg om sökinsatsen och förhören angående en planerad bestialisk gärning, som Karlskrona sent kommer att glömma.”

Lyssna på Fallen jag aldrig glömmer, före alla andra - på torsdagar på Podplay.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38

Relaterat innehåll