Gå direkt till innehåll
Rebecca Lagin och Gry Forssell träffade Peder Fredricson på Jönköping Horse Show.
Rebecca Lagin och Gry Forssell träffade Peder Fredricson på Jönköping Horse Show.

Pressmeddelande -

Gry Forssells möte med Peder Fredricson

Podcasten Ridklubben, som leds av Gry Forssell och Rebecca Lagin, är inne på sin andra säsong och i dagens avsnitt möter de Peder Fredricson, en av världens bästa inom ridsporten. Peder berättar om hur viktigt det är med struktur och vikten av att frekvent vara ute och tävla för att lyckas på den högsta nivån och för att kunna klättra på världsrankingen. 

Gry och Rebecca var på plats under Jönköping Horse Show och där fick de chansen till ett långt samtal med Peder Fredricson. EM-guld i fälttävlan, OS-silver och EM-guld i hoppning - hur gör han för att lyckas nå de framgångar som han gör?

- Du kan aldrig träna på en 5-stjärnig omhoppning hemma i ridhuset utan det gör du bara i tävlingsmomentet och gör du det varje helg mot de bästa i världen då tar du dig framåt, förklarar Peder.

Ridklubben har tidigare haft gäster som Lisen BrattSylve SöderstrandPether MarkneKristian von Krusenstierna med flera. Ett nytt avsnitt släpps varje tisdag på RadioPlay

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll