Gå direkt till innehåll
Rebecca Lagin och Gry Forssell träffade Peder Fredricson på Jönköping Horse Show.
Rebecca Lagin och Gry Forssell träffade Peder Fredricson på Jönköping Horse Show.

Pressmeddelande -

Gry Forssells möte med Peder Fredricson

Podcasten Ridklubben, som leds av Gry Forssell och Rebecca Lagin, är inne på sin andra säsong och i dagens avsnitt möter de Peder Fredricson, en av världens bästa inom ridsporten. Peder berättar om hur viktigt det är med struktur och vikten av att frekvent vara ute och tävla för att lyckas på den högsta nivån och för att kunna klättra på världsrankingen. 

Gry och Rebecca var på plats under Jönköping Horse Show och där fick de chansen till ett långt samtal med Peder Fredricson. EM-guld i fälttävlan, OS-silver och EM-guld i hoppning - hur gör han för att lyckas nå de framgångar som han gör?

- Du kan aldrig träna på en 5-stjärnig omhoppning hemma i ridhuset utan det gör du bara i tävlingsmomentet och gör du det varje helg mot de bästa i världen då tar du dig framåt, förklarar Peder.

Ridklubben har tidigare haft gäster som Lisen BrattSylve SöderstrandPether MarkneKristian von Krusenstierna med flera. Ett nytt avsnitt släpps varje tisdag på RadioPlay

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30

Relaterat material

Relaterade nyheter