Gå direkt till innehåll
Gry Forssell och Nyhets-Jonas tävlar i På Spåret

Pressmeddelande -

Gry Forssell och Nyhets-Jonas tävlar i På Spåret

Nu är det klart att Gry Forssell och Jonas ”Nyhets-Jonas” Rhodiner kommer att tävla i årets På Spåret. Gry Forssell och Nyhets-Jonas blir först ut bland de klara tävlande inför årets säsong av På Spåret.

På spårets programledare Kristian Luuk gästade Mix Megapols morgonprogram ”Gry Forssell med vänner” imorse och avslöjade att Gry Forssell och Nyhets-Jonas kommer att tävla i På Spåret senare i år.

”Det här blir skitläskigt men jag har alltid roligt med Jonas så det blir ett äventyr” säger Gry Forssell.

”Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv” säger Jonas ”Nyhets-Jonas” Rhodiner.

På Spåret är ett av SVT:s populäraste program och har producerats sedan 1987.

”Det känns extra kul att Kristian Luuk säger att Gry och Jonas hamnar i den svåra dödens grupp” säger Lasse Roldkjaer, producent för Gry Forssell med vänner.


Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn