Gå direkt till innehåll
Gry Forssell tar emot priset som Årets Programledare 2019.
Gry Forssell tar emot priset som Årets Programledare 2019.

Pressmeddelande -

Gry Forssell framröstad till Årets programledare för andra året i rad

Igår anordnade Radioakademin den årliga Radio -och poddagen med avslutande gala på kvällen. Priset för ”Årets programledare” gick för andra året i rad till Mix Megapols programledare Gry Forssell som leder morgonprogrammet Gry Forssell med Vänner.

Priset för Årets Programledare bygger på Kantar/SIFO’s stora undersökning som är baserad på 3 000 intervjuer i åldern 16 år och uppåt som har svarat på frågan: Vem är Sveriges populäraste programledare?

- Jag är otroligt glad och smickrad över att få det här priset för andra året i rad. Det betyder så klart extra mycket att det är lyssnarna själva som har röstat fram mig till vinnare, säger Gry Forssell.

- Det är storslaget och vi är oerhört stolta över att Gry får det här priset eftersom vi vet vilket oerhört jobb hon lägger ner på att alltid vara bäst och att tidigt varje morgon sätta lyssnarna i fokus på Mix Megapol. Ett riktigt härligt erkännande där lyssnarna nu röstat fram Gry till Sveriges populäraste programledare i radio, säger Håkan Morland, programdirektör Bauer Media.

Priset Årets nykomling gick till Niclas BelfrageBauer Media med nomineringen: Med ett enormt driv, stort sinne för ordning och reda samt en fin kreativitet har gjort ett strålande intåg i radiobranschen. Som producent finns han bakom kulisserna och skapar trygghet genom att alltid vara på plats när något behöver lösas. Niclas ställer ständigt upp för alla kollegor och gör alltid, varje dag, det där lilla extra.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat material

Relaterade nyheter