Gå direkt till innehåll
Freakshow och Älskade psykopat kan vinna Årets podd

Pressmeddelande -

Freakshow och Älskade psykopat kan vinna Årets podd

För andra året i rad är det dags för lyssnarna att rösta fram vinnaren av Årets podd på Radio- och Poddagens gala som i år går av stapeln den 4 november. Podplay / Bauer Media är stolta att ha två tävlande poddar i kategorin Årets podd; Freakshow och Älskade psykopat. 

Tidigare idag presenterade Radioakademin nomineringarna till Guldörat 2020 i kategorin Årets podd. Det är poddlyssnarna som utser vinnaren. Omröstningen sker på radioakademin.org/aretspodd2020 från och med idag, fram till den 18 oktober.

Information om Podplays nominerade bidrag:

Freakshow
Komikerna Messiah Hallberg och Jakob Öqvist bjuder på en sprakande late night-show där de tillsammans med roliga gäster skärskådar den absurda nöjesvärlden, Freakshow!

Rösta på Freakshow här.

Jag och Jakob är glada och stolta att vår granskande podcast har kunnat ta sig fram i en tid av braskande rubriker och lättsamma nöjesklipp, säger Messiah Hallberg.


Älskade psykopat

I podden möter vi män och kvinnor som har personliga erfarenheter av en psykopat eller narcissist, det kan vara från en kärleksrelation, på jobbet eller i familjen. Producent och programledare Emilie Olsson hoppas att podden kan hjälpa andra utsatta och stötta drabbade. Det var ur en egen erfarenhet som idén till podden föddes.

Rösta på Älskade psykopat här.

Radio- och poddagen har arrangerats i sin nuvarande form sedan 2018 och hette tidigare Radiodagen. Guldörat delades ut som Stora Radiopriset första gången 2001 och bytte namn till Guldörat 2018. Guldörat är den svenska radio- och poddbranschens eget pris och delas ut av Radioakademin.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll