Gå direkt till innehåll
Framgångspodden återvänder till RadioPlay

Pressmeddelande -

Framgångspodden återvänder till RadioPlay

Framgångspodden med Alexander Pärleros återvänder till RadioPlay. Podden har bara under några år växt sig till Nordens största intervjupodd där Alexander träffar personer som på olika sätt nått framgång. 

Gäster i podden är allt ifrån stora enteprenörer som drar hem miljarder till personer som funnit framgång på andra sätt. Modiga människor som vågat ta steget att skapa förändring och som också i många fall tar tillvara på det för att inspirera andra att själva lyckas eller växa på det personliga planet. 

Det känns såklart superhäftigt att Framgångspodden nu kommer tillbaka till oss på RadioPlay. Vi kommer fortsätta leta efter talanger och kvalitativa poddar, och att då börja samarbeta med norra Europas största intervjupodcast känns verkligen som ett riktigt bra ess i skjortärmen. Det ska bli enormt spännande att jobba ihop och se hur vi tillsammans kan utveckla Framgångspodden och sikta mot nya höjder!, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef på Bauer Media.

- Det känns otroligt kul att vara tillbaka där jag en gång började, dels med Framgångspodden men också karriärmässigt. Jag kom in som en glad 20-åring med stora förhoppningar på livet och där tog Bauer emot mig med öppna armar. Jag har stort förtroende för dem och deras vilja att utvecklas. Det har ju gjort att de idag är ledande på ljud, säger Alexander Pärleros.

Podden har snart en bank på 200 avsnitt och vi måste fråga Alexander själv om han har några favoriter.

Mest gripande ögonblick?
Det var när jag träffade Lasse "Brandmannen" Gustavson och han berättade om sin olycka där han brännskadade hela kroppen. Hans förklaring på vad sann lycka är för honom idag är väldigt vacker och meningsfullt att höra på.

Vem har du blivit mest imponerad av?
Jag blev väldigt imponerad av Petter Stordalen och hela hans resa från jordgubbsförsäljare till fastighetsmiljardär.

Mest otippade gäst?
Det måste vara Alex Schulman, eftersom vi hade en beef med varandra. Men precis som i sagorna så slutade intervjun i något fint.

Vad är det konstigaste som hänt?
Det skulle nog vara de gånger då personer försökt köpa sig in i ett avsnitt av podden när de blivit nekade. Det har hänt ett tiotal gånger under de här 3,5 åren. Jag har blivit erbjuden uppemot 300 000 kronor för ett avsnitt. Men självklart säger jag nej till alla då det känns helt fel, jag gör inte det här för pengarna. 

Vilken gäst är du mest stolt över?
Jag är väldigt stolt över Andra "Börshajen" Farhad. Hon har blivit motarbetad, utsatts för hat och fördomar men har alltid kämpat emot och har verkligen lyckats och hållit fast i det hon drömmer om.

Har du själv utvecklats som programledare av podden?
Haha japp något. Jag vågar inte lyssna på de första avsnitten då jag verkligen intervjuade på ett helt annat sätt än vad jag gör idag. 

Drömgäst framöver?
Det skulle vara Elon Musk

Framgångspodden produceras av mediabolaget Panc Media.

Framgångspodden släpper nya avsnitt varje onsdag och söndag.
Lyssna på Framgångspodden i RadioPlay-appen eller via länken: radioplay.se/framgangspodden

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat material

Relaterade nyheter