Gå direkt till innehåll
Mix Megapols Tjejplan med Gry Forssell lyfter snart igen.
Mix Megapols Tjejplan med Gry Forssell lyfter snart igen.

Pressmeddelande -

Följ med Gry Forssell till Italien med Mix Megapols Tjejplan

Nu är det dags igen för en av Sveriges största tävlingar på Sveriges största radiostation - Mix Megapol. Gry Forssell tar med sig ett gäng tjejer på den ultimata tjejresan som landar i hjärtat av Valpolicella, Italien, där Familjen Tommasi bjuder in till sin vackra vingård.

Det blir en resa med avkoppling, fantastiska måltider, utflykt till Gardasjön och såklart en heldag för att få uppleva vinproduktionens ädla konst. Med på resan kommer också Sabina Ddumba och Eric Saade som kommer göra helt unika och intima spelningar för tjejerna.

- "I över tio år i rad har Mix Megapol bjudit tjejer från hela Sverige på en oförglömlig resa. Tjejerna får både minnen och vänner för livet. Det är helt fantastiskt att få möjlighet att bjuda på de här resorna och den här resan till Italien kommer bli en riktig livsnjutarresa, det är jag helt säker på", säger Gry Forssell.

Nytt för i år är att tjejerna kan nominera sig själva medan tidigare år har uppmaningen varit att nominera någon annan.

- ”Det är fantastiskt att följa hur den här kampanjen växer år för år. Efter förra årets Tjejplan så uppgav hela 3,5 miljon svenskar att de hört kampanjen i Mix Megapol. Det är en otrolig siffra som visar att den här kampanjen landar rätt i målgruppen.", berättar Rickard Lindberg som är marknadschef på Bauer Media.

Från och med idag tas nomineringar emot via Mix Megapols hemsida. Mix Megapols Tjejplan lyfter mot Italien 13 oktober. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll