Gå direkt till innehåll
Fallen jag aldrig glömmer kommer till Podplay

Pressmeddelande -

Fallen jag aldrig glömmer kommer till Podplay

Podplay har idag glädjen att välkomna ”Fallen jag aldrig glömmer”. Podden som Hasse Aro står bakom startade 2018 och har vuxit sig till att bli en av Sveriges mest populära krimpoddar.

Hasse Aro har lång erfarenhet av brottsfall och polisiärt arbete genom sitt TV-program Efterlyst. I podden skiftar han fokus från brottsoffren till de som gör sitt jobb för att få fast den skyldige. Fallen jag aldrig glömmer handlar om utredarna som löste fallen som är omöjliga att glömma.

- Fallen som berör mig mest är de då barn drabbas. När flickor förs iväg av okända män och mördas, när två små barn slås ihjäl i Arboga av en svartsjuk kvinna, när en liten flicka, på väg hem från skolan i Billdal, blir överfallen och våldtagen av en man som döms mer än 20 år senare. Och så fallet med 10 åriga Bobby förstås. Det kan vara det värsta fallet vi rapporterat om. Det här är några av fallen jag aldrig glömmer, berättar Hasse Aro.

- Hasse Aro gör en av Sveriges bästa krimpoddar och att Hasse nu väljer att samarbeta med Podplay och Bauer Media är oerhört kul. Podden Fallen jag aldrig glömmer kompletterar väldigt bra de andra poddarna vi har på vår plattform Podplay, säger Henrik Funke, Produktchef på Podplay.

- Det känns väldigt kul att fortsätta min podd på en ny plattform. Det är roligt att Podplay tände på idén och är så entusiastiska. Det ska bli spännande att få utveckla innehållet tillsammans med en ny partner, säger Hasse Aro.

Krimpoddar och true crime är fortfarande väldigt efterfrågat på marknaden – därför är vi så glada och stolta över att Hasse Aro med sin fantastiskt kvalitativa och välproducerade podcast ”Fallen jag aldrig glömmer” vill samarbeta med oss, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef på Bauer Media.

Den nya säsongen av Fallen jag aldrig glömmer har premiär på Podplay den 22 april.
Inom kort finns även alla tidigare säsonger att höra på Podplay - ditt hem för poddar.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är Sveriges största audiohus. Vi är marknadsledande inom radio och tillsammans med våra digitala plattformar når vi närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Vi älskar underhållning och strävar efter att göra vardagen roligare för våra lyssnare, oavsett var vi möter dem. Genom Podplay med tusentals populära poddar samt RadioPlay med Sveriges största radiostation Mix Megapol eller våra kanaler NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop aktiverar vi våra kunder regionalt eller över hela Sverige.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella ljudoperatör som verkar på sju marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien och Storbritannien och når mer än 26 miljoner lyssnare dagligen.

Kontakter

Henrik Funke

Henrik Funke

Produktchef Podplay 070-746 63 37
Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll