Gå direkt till innehåll
Europas radiostationer i manifestation för fred

Pressmeddelande -

Europas radiostationer i manifestation för fred

På fredagsmorgonen klockan 08.45 kommer hundratals radiostationer runt om i Europa att förenas i en manifestation för fred. Samtidigt över hela Europa spelas John Lennons Give peace a chance och vi uppmanar alla att sprida fredsbudskapet vidare. Sätt på radion och öppna fönstren så att budskapet hörs över hela Europa! Bauer Media ansluter självklart till manifestationen och spelar låten på samtliga av våra radiostationer, Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop och Radio Disney. 

Samtliga Bauer-stationer hittar du på radioplay.se

Ämnen


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Anna Rastner

Anna Rastner

Content Director Bauer Media 0703226658 LinkedIn

Relaterat innehåll