Gå direkt till innehåll
Erik Dibbern blir CFO på Bauer Media Sverige

Pressmeddelande -

Erik Dibbern blir CFO på Bauer Media Sverige

Erik Dibbern har utsetts till CFO på Bauer Media i Sverige. Rollen innebär att Erik kommer att ansvara för att leda ekonomiavdelningen och bli en del av företagets ledningsgrupp.

Under sina tolv år inom musikbranschen har han samlat på sig värdefull erfarenhet genom att ha varit med att omvandla en hel bransch. Hans senaste roller har varit på Warner Music och Sony Music Entertainment.

Linda Palmgren, VD Bauer Media i Sverige kommenterar, ”Erik har en mängd finansiell och operativ erfarenhet som är nödvändig för att bidra till Bauer Medias utveckling och framtida resultat. Han går med i teamet vid en spännande tid då konsumenternas och varumärkets intresse för ljudets kraft fortsätter att öka. Jag vill också ta tillfället i akt och tacka Thomas Falkenberg som är interim i CFO-uppdraget sedan oktober.”

Erik kommenterar, ”Jag är glad över att ansluta till Bauer Media vid den här spännande tidpunkten när ljudformatet ser en exceptionell tillväxt och jag ser fram emot att vara en del av att utveckla verksamheten och jag är glad att jobba tillsammans med Linda, som har en tydlig vision och strategi för att stärka  positionen som marknadsledande inom ljud i Sverige.

Erik tillträder sin tjänst som CFO på Bauer Media 15 mars.

Om Bauer Media Audio

Bauer Media Audio är Europas ledande digitala kommersiella radio- och ljudföretag, leverantör eller operatör. Experter inom ljudets kraft, företaget når över tjugo-sex miljoner lyssnare dagligen genom sin marknadsledande sändningsradio, onlinetjänster och podcasts som skapar kommersiellt värde. Verksamheten sträcker sig över 7 länder inklusive Storbritannien, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Slovakien, med ledande varumärken inklusive KISS, Mix Megapol, Absolute Radio, Radio Norge, Radio Expres, Radio Nova, The Voice och RMF.

För mer information kontakta:

Cat Martin

Kommunikationsdirektör, Bauer Media Audio

T: +44 7932 746363

E: cat.martin@bauermedia.co.uk

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med nära 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Kontakter

Linda Palmgren

Linda Palmgren

CEO Bauer Media Sverige 08-4503300 LinkedIn

Relaterat innehåll