Gå direkt till innehåll
Ellen Bergström och Daniel Paris till NRJ

Pressmeddelande -

Ellen Bergström och Daniel Paris till NRJ

Radiostationen NRJ storsatsar på morgonshowen Vakna med NRJ och förstärker showen med Ellen Bergström och Daniel Paris som nya programledare tillsammans med ankaret Ola Lustig.

Efter framgångarna med tv-serierna Elsas Värld och Jakten på Julia har Ellen Bergström gjort succé som prisbelönt bloggerska, byggt upp sin egna och en av Sveriges största youtube-kanaler och senast medverkat i musikalen Snövit.

– ”Ellens naturliga, öppna personlighet och snabba igenkännande humor i kombination med hennes breda kunnande som skådis och sångerska ger Vakna Med NRJ en oslagbar bredd som kommer ge Sveriges radiolyssnare en grym start på dagen. En drömrekrytering för oss”, säger NRJ’s programchef Daillou Axelsson.

Daniel Paris har tidigare varit återkommande gäst hos flera av Bauer Medias radiostationer och producerat uppskattade inslag. Daniel får nu möjligheten att under varje morgon få utlopp för all sin kreativitet.

– ”Det är fantastiskt kul att få ansluta till världens bästa morgonshow Vakna med NRJ! Det här är en dröm som blir sann för mig och jag är så himla peppad. Det känns som att vi kommer ha en fest varje morgon som alla får komma på, precis som det ska vara”, säger Daniel Paris.

Vakna med NRJ med Ola, Ellen och Paris startar den 29 augusti. 

För mer information, vänligen kontakta:

Daillou Axelsson
Programchef NRJ
Tel: 073-524 02 36
E-mail: daillou.axelsson@bauermedia.se

Ämnen

Kategorier


Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn