Gå direkt till innehåll
Bild: Lotta Bromé på Mix Megapol
Bild: Lotta Bromé på Mix Megapol

Pressmeddelande -

Efter ett år på Mix Megapol får Lotta Bromé ännu mer sändningstid

Från och med måndag den 15:e maj får Lotta Bromé utökad sändningstid så att ännu fler ska kunna ta del av programmet. Utöver det förstärks de lokala förmiddagssändningarna i Västra Götaland.

Lottas program startade för ett år sedan och har nått en stor lyssnarskara på Mix Megapol. Showen har haft en stark utveckling och läggs nu på en tid där många förflyttar sig till och från arbetsplatsen samtidigt som många lyssnar hemifrån. Utöver flytten förlängs showen med en timme vilket ger större utrymme för fler gäster och dagsaktuella ämnen, den nya sändningstiden är 16.00-19.00 (tidigare 14.30-16.30) och det nya namnet blir rätt och slätt ”Lotta Bromé på Mix Megapol” (Tidigare ”Halv tre med Lotta Bromé).

”Det känns kul att fler och fler upptäcker mig på Mix Megapol och jag ser fram mot att ännu fler kommer att kunna lyssna. Jag är gärna ditt sällskap i bilen, i lurarna, i köket när du lagar mat och delar med mig av samtal och det som händer runt omkring oss.” - säger Lotta Bromé

I region väst kommer Tommy Svensson att sända direkt efter Morgongänget 10.00-14.00. I nationell sändning tar Madelene Kihlman över efter Gry Forsell med Vänner från kl 10.00 och från 13.00 tar Erik Wedberg över studion och sänder fram till Lotta Bromé. Från 19.00 hör vi Erik Myrlund fram till midnatt.

”Vi anpassar våra tablåer löpande för att möta lyssnarnas behov. Att nu lägga Lotta på en tid som gör att ännu fler kan lyssna känns otroligt roligt. Jag tror inte att jag kommer att vara ensam om att lyssna på Lotta hela vägen hem från jobbet. – säger Alexander Lindahl – Produktchef på Mix Megapol


Tablå måndag till fredag:

06.00-10.00 Nationellt: Gry Forssell Med Vänner. Västra Götaland: Morgongänget

10.00-13.00 Nationellt: Madeleine Kihlman. Västra Götaland: Tommy Svensson (10-14)

13.00-16.00 Nationellt: Erik Wedberg. Västra Götaland: Erik Wedberg (14-16)

16.00-19.00 Nationellt: Lotta Bromé

19.00-24.00 Nationellt: Erik Myrlund (fredagar Richard Herrey)


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn