Följ Bauer Media

Danny Saucedo följer med Gry Forssell till Dubai

Pressmeddelande   •   Sep 30, 2016 10:47 CEST

Mix Megapol fyller ett plan med ett härligt gäng tjejer som får följa med Gry Forssell till Dubai på den perfekta tjejresan. Tjejerna blir bortskämda med lyxhotell, sol, bad, äventyr och shopping. Dessutom följer Danny med på resan!

Kampanjen bygger på att tjejer runt om i landet blir nominerade av någon som tycker att de är värda att åka med på den här resan.

- "Det är ju tionde året i rad som jag får möjlighet att ta med ett stort gäng med tjejer på en drömresa och det är lika roligt varje år att se hur den brokiga skaran formas och när livslång vänskap skapas", säger Gry Forssell som är programledare i morgonprogrammet Gry & Anders med Vänner. - "Vinnarna kommer ju från Sveriges alla hörn och det brukar gå från lite trevande kontakt till ett enda gemensamt jättegarv. Att vinna en plats på Mix Megapols Tjejplan kan som sämst sätta guldkant på din höst och som bäst förändra resten av ditt liv", avslutar Gry Forssell.

Förutom sol, bad, tjejhäng och fantastiska måltider så kommer tjejerna få uppleva unika aktiviteter som ökensafari och ett besök i den 828 meter höga byggnaden Burj Khalifa. En kväll dukas det upp middag på hotellets strand och som avslutning ger Danny ett intimt framträdande bara för tjejerna som är med på Mix Megapols Tjejplan. Resan äger rum 14-18 oktober och tjejerna kommer att bo på det femstjärniga hotellet Atlantis, The Palm.

Kampanjsida

Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.