Gå direkt till innehåll
Benjamin Ingrosso och Carola sjunger in julen på Mix Megapol

Pressmeddelande -

Benjamin Ingrosso och Carola sjunger in julen på Mix Megapol

Under december sedan 9 år tillbaka sätter Mix Megapol på sig tomtemasken och bjuder svenska folket på 100% julmusik. Inför varje advent bjuds i år alla lyssnare in på stämningsfulla adventskonserter med  några av Sveriges finaste röster - Carola, John Lundvik, Magnus Carlsson och Benjamin Ingrosso*. 

Mix Megapol Jul
bjuder på julens härligaste musik och fina julklappar delas ut varje dag från ”Mix Megapols jättestora julkalender”. Lyssnarna bjuds också in till adventskonserter på fredagar klockan 08.30 i Mix Megapols foajé på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm. På scen står Carola, John Lundvik, Magnus Carlsson och Benjamin Ingrosso. Finns inte möjligheten att njuta av den stämningsfulla julmusiken på plats så sänds konserterna också live-video på RadioPlay. Delar av spelningen hörs också i Gry Forssell med vänner

- Mix Megapol Jul har blivit en självklar del i det svenska julfirandet och folk älskar verkligen den mysiga, varma stämningen i sändningarna. Det tänder såklart till i Gry Forssell med vänners årliga jullåtsbattle, där bland annat Anders Bagge, Micke Tornving och Per Andersson hjälper Gry Forssell och hela vårt morgongäng med tävlingsbidragen, säger Mix Megapols produktchef Alexander Lindahl

På julen ska alla inkluderas så i år kommer det att erbjudas en alternativ Mix Megapol-station med det vanliga musikutbudet.

- Vi jobbar hela tiden med att driva vårt digitala lyssnande och att ge lyssnarna en möjlighet att kunna välja vår extrastation Mix Megapol 2 känns helt rätt i tiden ”, säger Anna Rastner, Content Director på Bauer Media.

- Det är också
fantastiskt att vi kan bjuda in till adventskonserter med publik i år, och att streama dem till alla som inte kan vara på plats är en självklarhet.

Det vanliga musikutbudet "Den perfekta mixen" sänds på  Mix Megapol 2, digitalt via hemsidan och i  RadioPlay-appen. 

Mix Megapol Jul startar på fredag kl 08.00.

* Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket kan betyda att vaccinpass kan komma behövas.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Rastner

Anna Rastner

Content Director Bauer Media 0703226658 LinkedIn

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68