Gå direkt till innehåll
Bauer Medias Staffan Rosell får ansvar även för den finska verksamheten

Pressmeddelande -

Bauer Medias Staffan Rosell får ansvar även för den finska verksamheten

Leena Puntila, som är VD för Bauer Media i Finland, har beslutat sig för att lämna sin tjänst den 30 september 2016. Hon kommer att fortsätta som konsult på deltid för Bauer och behåller dessutom sitt uppdrag som ordförande för branschorganisationen Radiomedia.

Bauer Medias VD i Sverige, Staffan Rosell, tar samtidigt över ansvaret även för bolagets verksamhet i Finland.

Rekrytering av en ny VD för det finska bolaget är påbörjad. Den nya VD:n kommer att rapportera till Staffan Rosell som därmed blir ytterst ansvarig för både Sverige och Finland.

– ”Staffan Rosell är en mycket erfaren och framgångsrik ledare och är väl insatt i den finska radiomarknaden. Tillsammans med vårt team kommer han att säkerställa att verksamheten fortsätter att utvecklas starkt”, sägerPaul Keenan, CEO Bauer Media Nordics & UK.

Bauer Media i Finland är marknadsledande med varumärken som Radio Nova, Radio Iskelmä, Kiss, Radio City och Radio Pooki. I Finland har Bauer Media 3 miljoner lyssnare i veckan.

För mer information, vänligen kontakta:
Staffan Rosell
VD Bauer Media Sverige och Finland
Tel: 070-882 13 53
E-mail: staffan.rosell@bauermedia.se

Ämnen

Taggar


Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat material