Gå direkt till innehåll
Sofia Stenseth Foto: Stefan Segolson
Sofia Stenseth Foto: Stefan Segolson

Pressmeddelande -

Bauer Medias contentavdelning bygger nytt affärsområde

Bauer Media fortsätter att satsa och stärker upp med ytterligare viktiga strategiska tjänster. Contentavdelningen rekryterar tre nya personer till sociala medier som blir ett eget affärsområde.

Sofia Stenseth har rekryterats till  rollen som Head of Social Media för hela Bauer Media i Sverige. Sofia kommer närmast från byrån KIT där hon har haft rollen som kreativ chef.

Det finns en enorm skattkista av innehåll som skapas under Bauer Medias tak och det ska bli väldigt kul att se hur vi kan få ut det innehållet i flera kanaler. Jag ser fram emot att kunna utveckla flera spännande format för kundsamarbeten där man kan möta lyssnare och följare på flera plattformar med innehåll som engagerar, roar, inspirerar och väcker tankar. Det ligger en enorm styrka i kombinationen ljudmedia och sociala mediekanaler, säger Sofia Stenseth

- Med Sofia Stenseth som ansvarig för våra sociala medier, får vi möjlighet att göra en rejäl satsning på området. Sofia har den erfarenhet och kunskap som krävs för att öka både engagemang, räckvidd och intäkter från sociala medier. Rekryteringen är också en viktig pusselbit i vår digitala omställning med fokus på att alltid sätta innehållet först, säger Anna Rastner som är Content Director på Bauer Media.

Dessutom anställs Alma Shapiro som blir ansvarig för all social kommunikation på Mix Megapol och Hanna Bilén får motsvarande tjänst på NRJ.

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat material

Relaterade nyheter