Gå direkt till innehåll
​Bauer Media vinner 8 av de 35 nya regionala radiotillstånden

Pressmeddelande -

​Bauer Media vinner 8 av de 35 nya regionala radiotillstånden

Bauer Media som vann budgivningen av det starkaste nationella radiotillståndet tidigare i höst har nu kammat hem 8 av de 35 regionala radiotillstånd som MPRT utlyst.

Bauer Media som äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl samt Svensk Pop och den digitala plattformen RadioPlay stärker sin position som störst i Sverige på ljud genom att vinna budgivningen av 8 nya regionala tillstånd.

- Vi är så klart väldigt glada att vi vunnit budgivningen av dessa åtta nya radiotillstånd. Det känns tryggt att avsluta året genom att säkra vår distribution åtta år framåt, säger Staffan Rosell, VD Bauer Media i Sverige och Finland.

Bauer Media fick regionala radiotillstånd i Stockholm, Östergötland, Halland, Kalmar, Gotland, Värmland, Gävleborg och Västernorrland.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Jakob Gravestam

Jakob Gravestam

Business communications manager Bauer Media 070 778 10 59 LinkedIn

Relaterat innehåll