Gå direkt till innehåll
Maja Thomhave på Bauer Media tar emot pris på Digital PR Awards
Maja Thomhave på Bauer Media tar emot pris på Digital PR Awards

Pressmeddelande -

Bauer Media vann Digital PR Awards

Igår arrangerades Digital PR Awards av Mynewsdesk där Bauer Media vann i kategorin Kultur, Underhållning & Turism.

Motivering från Mynewsdesk:

"Med hög publiceringsfrekvens och varierande innehåll har Bauer Media etablerat sig som en expert när det gäller digital PR. Att man dessutom kan visa bra resultat gör inte valet svårare. Har lyckats lyfta fram sina olika varumärken på ett imponerande sätt"

Priset mottogs av Maja Thomhave som är Digital Communication Manager på Bauer Media.

- Jag är väldigt glad och stolt över att få ta emot det här fina priset. Vi har haft ett intensivt 2017 med en blandning av nyheter som fått internationell spridning till dagliga uppdateringar, PM’s och blogginlägg om våra stationer. Vårt nyhetsrum i Mynewsdesk har utvecklats och blivit vår viktigaste kanal för att kommunicera med våra lyssnare, medier, kunder och samarbetspartners. Den utvecklingen kommer vi fortsätta med och förhoppningsvis vinna fler fina priser även nästa år, säger Maja Thomhave Digital Communication Manager på Bauer Media AB


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Jakob Gravestam

Jakob Gravestam

Business communications manager Bauer Media 070 778 10 59 LinkedIn
Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn