Gå direkt till innehåll
Anna Chrona blir ny Communication Director på Bauer Media. Foto: Daniel Ohlsson
Anna Chrona blir ny Communication Director på Bauer Media. Foto: Daniel Ohlsson

Pressmeddelande -

Bauer Media värvar från C More, rekryterar Anna Chrona som ny Communication Director

Bauer Media - det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning, stärker upp verksamheten inom kommunikation och marknadsföring genom att rekrytera Anna Chrona som ny Communication Director. Hon kommer närmast från C More där hon har jobbat som Acting head of C More OTT och Head of commercial and marketing.

Anna
kommer att leda arbetet med Bauer Medias kommunikations- och marknadsstrategi och tar även en plats i ledningsgruppen. Hon har tidigare stor erfarenhet att leda digital transformation inom många företag och branscher, bland annat på Viaplay och Mathem.

- Communication Director är en stark strategisk affärsroll för att kunna navigera i de nya utmaningar som den digitala transformationen innebär. Med ett komplext landskap ser vi behov av att utöka kraften i vårt kommunikationsteam. En viktig utveckling för oss som marknadsledare, där lyssnare är lyssnare oavsett om vi möter dem On-air, Online eller On-Demand. Vi är så glada över att välkomna Anna Chrona för att leda och utveckla Bauer Medias kommunikation och marknadsföringsstrategi. Annas erfarenhet av digitalisering och förmåga att navigera i en utmanad streamingvärld, spelar en viktig roll i arbetet med att påskynda vår digitala transformation och att stärka vår affär, säger Linda Palmgren CEO Bauer Media.

- Jag har haft förmånen att vara med om transformationen av spel, konsument e-handel, mat e-handel samt linjär TV till streaming. Nu känns det som att cirkeln sluts då jag kommer tillbaka till ljud just när transformationen accelererar. Jag kan inte tänka mig en roligare roll än denna. Jag brinner för digitalisering, kommunikation och ljud, så när möjligheten nu öppnades att få ansluta till Bauer Media - Sveriges Power Audio House så var det en självklar utmaning att tacka ja till. Ser nu fram mot att inom kort få ansluta mig till teamet, säger Anna Chrona tillträdande Communication Director på Bauer Media.

Anna Chrona tillträder sitt uppdrag 16 maj.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Linda Palmgren

Linda Palmgren

CEO Bauer Media Sverige 08-4503300 LinkedIn

Relaterat innehåll