Gå direkt till innehåll
Bauer Media utvecklar Brand Partnership

Pressmeddelande -

Bauer Media utvecklar Brand Partnership

Genom att samla all kreativ försäljning, poddförsäljning och affärsutveckling i ett affärsområde vässar Bauer Media sitt erbjudande på marknaden inom audiokommunikation. Nu rekryteras Anna Hansson som ny ledare för Brand Partnership.

Anna Hansson kommer närmast från KIT där hon varit COO. Hon har en stark ledarbakgrund från liknande uppdrag på bland annat Bonnier och Schibsted.

- Anna är helt rätt person att leda vårt arbete framåt mot satta tillväxtmål inom Brand partnership. Med det här teamet kommer vi ännu närmare våra annonsörer och partners när vi samlar kraften mellan creative, poddförsäljning och affärsutveckling. Det ger oss möjligheten att utveckla vårt erbjudande ännu mer och bevisa effekten av ljud som skapar starka värden, säger Johnny Strömgren, försäljningsdirektör på Bauer Media.

- Det ska bli otroligt kul att få erbjuda kunder nya möjligheter att höras med hjälp av de unika resurser Bauer Media sitter på, både i form av de egna varumärkenas starka relationer med sin publik, men också i form av expertisen och kunskapen om hur man skapar effektiv audio-kommunikation från grunden, säger Anna Hansson.

Anna Hansson tillträder sin tjänst 7 februari.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Johnny Strömgren

Johnny Strömgren

Försäljningsdirektör Bauer Media 070-186 50 61 LinkedIn
Anna Hansson

Anna Hansson

Head of Brand Partnership Bauer Media 0709-430028 LinkedIn

Relaterat innehåll