Gå direkt till innehåll
Bodil Ehlers Fotograf: Abraham Engelmark
Bodil Ehlers Fotograf: Abraham Engelmark

Pressmeddelande -

Bauer Media stärker sitt team med ytterligare en strategisk rekrytering

Bauer Media, Sveriges ledande audiobolag, har rekryterat Bodil Ehlers från Westerberg & Partners som legal counsel. Bodil kommer att ansvara för företagets legala frågor och ingå i Bauer Medias utökade ledningsgrupp.

Med drygt 20 års erfarenhet kommer Bodil nu närmast från advokatbyrån Westerberg & Partners där hon är verksam som partner med särskild inriktning på upphovsrätt och medierättsliga frågor. Dessförinnan var hon partner på Kastell Advokatbyrå där hon även arbetade som VD. Bodil har också erfarenhet av att arbeta internationellt där hon under åtta år var i London, dels på advokatbyrå, dels på auktionshuset Sotheby’s.

- Det känns fantastiskt roligt att få ta rollen som legal counsel för ett så spännande bolag som Bauer Media. Jag ser fram emot att ansluta till teamet och lära känna alla medarbetare och bidra till verksamheten med mina erfarenheter och mitt perspektiv, säger Bodil Ehlers.

För att bygga ett så bra bolag som möjligt gäller det att rekrytera så bra personer som möjligt och skapa en miljö som utvecklar våra medarbetare därmed vår verksamhet.. Det är därför oerhört positivt att vi kan attrahera så erfarna och kompetenta personer som Bodil Ehlers till vårt växande audiobolag. Med Bodils erfarenhet får vi än mer kraft i att skapa affärsvärde och säkra vår utveckling framåt, säger Linda Palmgren, VD på Bauer Media.

Bodil Ehlers
tillträder sin tjänst 1 februari.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Linda Palmgren

Linda Palmgren

CEO Bauer Media Sverige 08-4503300 LinkedIn