Gå direkt till innehåll
Olle Bråne rekryteras till Head of Digital & Agency på Bauer Media
Olle Bråne rekryteras till Head of Digital & Agency på Bauer Media

Pressmeddelande -

Bauer Media stärker digitalt och samarbetet med mediebyråer

Bauer Media har rekryterat Olle Bråne som Head of Digital & Agency. Han kommer att ansvara för Bauer Medias digitala intäktsstrategi och fortsätta utvecklingen av byråaffären som helhet. Olle kommer närmast från Schibsted Sales som Partner Account Manager och har tidigare en bakgrund inom radio där han jobbat med byråer på MTG.

- Radion gör rekordresultat samtidigt som digitalt ljud tar en ordentlig fart med en riktigt stark publikökning under hela 2016 och 2017. Kombinationen ger ett oöverträffat räckviddserbjudande till en bred målgrupp men även utökade möjligheter till målgruppsanpassning och redaktionella samarbeten. I en värld där media konsumeras i rörelse blir ljud viktigare än någonsin. Vi är Sveriges största aktör inom ljudannonsering och satsar för att stärka den positionen ytterligare, säger Lotta Carlson försäljningsdirektör på Bauer Media i Sverige.

Samtidigt får Mattias Björkman, som tidigare jobbat med affärsutveckling på RadioPlay, en ny tjänst inom Bauer Media som digital affärsutvecklingschef. Mattias får det övergripande ansvaret för hela Bauer Medias digitala utveckling där bland annat tillväxten av bolagets podcastverksamheten ingår.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll