Gå direkt till innehåll
Charlotte Lundgren blir ny försäljningdirektör på Bauer Media.
Charlotte Lundgren blir ny försäljningdirektör på Bauer Media.

Pressmeddelande -

Bauer Media rekryterar ny försäljningsdirektör

Charlotte Lundgren blir ny försäljningsdirektör för Bauer Media.

Charlotte Lundgren har haft flera ledande befattningar inom försäljning och senast som intäkts- och försäljningsdirektör för Discovery Networks Sverige.

- Vi är mycket glada att kunna hälsa Charlotte välkommen till Bauer Media som ny försäljningsdirektör. Charlotte har en gedigen kompetens inom media och mycket god insikt i våra kunders och samarbetspartners affär. Med sitt strategiska synsätt och sitt digitala fokus kommer Charlotte ta utvecklingen av vår affär till nästa nivå, säger Staffan Rosell, VD Bauer Media i Sverige och Finland.

- Det ska bli oerhört spännande att få arbeta hos Bauer Media som är marknadsledare inom ljudunderhållning och ljudannonsering. Dessutom med ett media i stark tillväxt och utveckling. Jag ser mycket fram emot att, tillsammans med Bauer Medias fantastiska försäljningsorganisation, fortsätta utveckla Bauer Medias kunder framåt, säger Charlotte Lundgren.

Charlotte tillträder sin tjänst som försäljningsdirektör för Bauer Media den 2 maj 2018.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterade nyheter