Gå direkt till innehåll
Charlotte Lundgren blir ny försäljningdirektör på Bauer Media.
Charlotte Lundgren blir ny försäljningdirektör på Bauer Media.

Pressmeddelande -

Bauer Media rekryterar ny försäljningsdirektör

Charlotte Lundgren blir ny försäljningsdirektör för Bauer Media.

Charlotte Lundgren har haft flera ledande befattningar inom försäljning och senast som intäkts- och försäljningsdirektör för Discovery Networks Sverige.

- Vi är mycket glada att kunna hälsa Charlotte välkommen till Bauer Media som ny försäljningsdirektör. Charlotte har en gedigen kompetens inom media och mycket god insikt i våra kunders och samarbetspartners affär. Med sitt strategiska synsätt och sitt digitala fokus kommer Charlotte ta utvecklingen av vår affär till nästa nivå, säger Staffan Rosell, VD Bauer Media i Sverige och Finland.

- Det ska bli oerhört spännande att få arbeta hos Bauer Media som är marknadsledare inom ljudunderhållning och ljudannonsering. Dessutom med ett media i stark tillväxt och utveckling. Jag ser mycket fram emot att, tillsammans med Bauer Medias fantastiska försäljningsorganisation, fortsätta utveckla Bauer Medias kunder framåt, säger Charlotte Lundgren.

Charlotte tillträder sin tjänst som försäljningsdirektör för Bauer Media den 2 maj 2018.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll